کد خبر : 358099
انتشار : 2025/09/13 - 21:13
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پرسپولیس مقابل فولاد متوقف شد

پرسپولیس نتوانست دومین پیروزی فصل را مقابل تیم یحیی گل‌محمدی کسب کند.

پرسپولیس مقابل فولاد متوقف شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  فوتبال برتر: پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر میزبان فولاد خوزستان بود.

پرسپولیس پس از برتری سخت در اصفهان مقابل سپاهان، به دنبال پیروزی در این مسابقه و صدرنشینی بود و آهنگ تهاجمی خود را از همان دقایق ابتدایی بازی به دست آورد. پس از درخشش دو دروازه‌بان روی اندک موقعیت‌های نیمه اول، سرانجام این علی علیپور بود که روی پاس بیفوما در دقیقه ۴۳ گل سومین گل فصل خود را وارد دروازه فولاد کرد.

فولاد که نمی‌خواست در سومین بازی متوالی بازنده باشد، در همان ابتدای نیمه دوم به این گل پاسخ داد و روی ضربه سر محمدرضا سلیمانی، بازی را به تساوی کشید و شروع بهتری در نیمه دوم داشت.

فولاد تا دقیقه ۶۵، موقعیت‌های بهتری در نیمه دوم داشت اما در ادامه بازی، پرسپولیس فرصت‌های بیشتری برای گلزنی خلق کرد که این فرصت‌ها با بی‌دقتی مهاجمان تیم و البته درخشش حامد لک از دست رفتند تا پرسپولیس فرصت ۷ امتیازی شدن در این مسابقه را از دست بدهد.

در پایان این مسابقه، پرسپولیس با ۵ امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت و فولاد یک امتیازی، به رده سیزدهم جدول رسید.

اخبار مرتبط:
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه فوتبال استقلال گفت: دادگاه CAS زمانی را تعیین کرده است که ۱۵ روز دیگر رای را جهت مشخص شدن پنجره نقل و انتقالاتی صادر خواهد کرد.

لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی
لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی

تصاویری از هوتن قلعه‌نویی، پسر امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد
پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد

مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در آخرین نشست هیئت رییسه تصمیم بر «فریز» شدن بازی‌های لیگ بیست و پنجم گرفتند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است