کد خبر : 357329
انتشار : 2025/09/07 - 19:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

رافائل گروسی در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی «لا رپوبلیکا» که روز یکشنبه منتشر شد، گفت: «بدون آنکه بخواهم باعث هراس شوم، این را می‌گویم که خطر وقوع یک درگیری هسته‌ای امروز بیشتر از گذشته است.»

آقای گروسی بدون اشاره مستقیم به یک بازه زمانی خاص اظهار داشت که در مقطعی ممکن است ۲۰ تا ۲۵ کشور دارای سلاح هسته‌ای شوند. در حال حاضر، بنا بر نظر چندین کارشناس، ۹ کشور هسته‌ای در جهان وجود دارد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «فرآیند خلع سلاح یا کاهش کنترل‌شده زرادخانه‌های هسته‌ای متوقف شده است. کسانی که سلاح هسته‌ای دارند از جمله چین، در حال تولید بیشتر آن هستند.»

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد

سخنگوی دولت از آخرین وضعیت اصلاح طرح بنزین خبر داد و اعلام کرد سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی بدون تغییر باقی خواهد ماند. همزمان اجرای آزمایشی اتصال کارت سوخت به کارت بانکی آغاز شده.

پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است