کد خبر : 356714
انتشار : 2025/09/03 - 04:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: فعالیت گردشگری در فضای مجازی، میانگین اقامت روزانه در اصفهان را بیش از دو برابر کرده و با پویش «اصفهان برای ایران» این روند ادامه می‌یابد.

فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امیر کرم‌زاده در حاشیه برگزاری ششمین نشست میز گردشگری استان که با حضور استاندار، مدیران، فعالان گردشگری و جمعی از کارشناسان این حوزه برگزارشده بود، اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، ضریب اشتغال هتل‌ها و مراکز اقامتی با فعالیت مجموعه‌های گردشگری در فضای مجازی ارتباط مستقیم دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: با توجه به آمار دریافتی، میانگین اقامت روزانه در استان اصفهان نسبت به ماه قبل بیش از دو برابر شده است و امیدواریم با بهبود شرایط این آمار همچنان روبه افزایش باشد.

وی افزود: در حوزه شبکه‌های اجتماعی نیز بیش از ۲۵۰ هزار محتوا در این شبکه‌ها با موضوع سفر به اصفهان و گردشگری استان اصفهان تولید و منتشرشده که می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در جذب گردشگری استان داشته باشد.

کرم‌زاده تصریح کرد: از روز گذشته ۱۰ شهریورماه، پویش اصفهان برای ایران آغازشده است که به مدت ۱ ماه ادامه خواهد داشت و در این مدت بیش از ۱۰۰ برنامه در قالب این پویش شامل ۳۶ جشنواره شهری، ۳۰ جشنواره روستایی و ۳۴ جشنواره بخش خصوصی و اصناف برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است