کد خبر : 356515
انتشار : 2025/08/28 - 14:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی: مارتیک جان! برگرد؛ این سرزمین سهم شماست!

"شما را به خدا احتیاط و حزم بی‌دلیل را کنار بگذارید و در نخستین فرصت، سوار هواپیما شوید و به سوی وطن پرواز کنید."

زیدآبادی: مارتیک جان! برگرد؛ این سرزمین سهم شماست!

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: مارتیک قره‌خانیان خواننده، آهنگساز و گیتارنواز ایرانی مقیم آمریکا گفته است: «من دعوتشان را قبول می‌کنم. شرایط آنها را هم قبول می‌کنم. من دلتنگ سرزمینم هستم و می‌خواهم برگردم اینجا نفس بکشم…»

مارتیک جان! به جای این حرف‌ها یک بلیط بگیر و سوار هواپیما شو و پا به زمین ایران بگذار! اگر کسی نگاه سایه‌ات کرد با من! فقط از همان ابتدای ورودت ممکن است آنقدر تقاضای سلفی گرفتن زیاد باشد که به راحتی به خانه‌ات نرسی!

اینجا مشکلات بخصوص مشکلات عمیق اقتصادی و اجتماعی خود را دارد همان مشکلاتی که شب و روز در رسانه‌های داخلی و خارجی به صورتی منصفانه یا اغراق‌آمیز مطرح می‌شود، اما به لحاظ فضای تنفس بخصوص برای هنرمندان با هر نوع سلیقه‌ای، آنطور نیست که رسانه‌های آن طرف آب، به طرزی نامنصفانه تبلیغ می‌کنند. از این تبلیغات نترسید. اینجا کرهٔ شمالی و شوروی زمان استالین نیست؛ چون مردم ایران شباهتی به مردمان آن دو سرزمین ندارند.

بازگشت دسته‌جمعی هنرمندان به کشور علاوه بر آنکه درک خود آنها را از وضعیت ایران، عینی و واقع‌بینانه می‌کند بر بهبود روحیهٔ این مردمی که از هر سو مورد تهاجم قرار گرفته‌اند، اثر بسیار خواهد گذاشت.

پس مردم‌دوستی و وطن‌خواهی خود را با بازگشت به ایران به نمایش بگذارید و در غم و شادی این مردم شریک و سهیم شوید.

شما را به خدا احتیاط و حزم بی‌دلیل را کنار بگذارید و در نخستین فرصت، سوار هواپیما شوید و به سوی وطن پرواز کنید. این سرزمین سهم شماست. اینجا خانهٔ پدری شماست. نیاکان شما در این خاک خفته‌اند. غم غربت را رها کنید و  بی‌بیم، بی‌هراس به خانهٔ خود پا بگذارید. ایران و مردمش مشتاق و منتظر شمایند.

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است