کد خبر : 356400
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۰۵ - 15:10
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۴۲ میلیون مترمکعب رسید

بنا بر اعلام شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۴۲ میلیون مترمکعب رسیده و هم اینک ۸۰ درصد ظرفیت مخزن این سد خالی است.

ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۴۲ میلیون مترمکعب رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بنا بر آمار اعلام شده از سوی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، ذخیره سد زاینده رود تا چهارم شهریور ماه به ۲۴۲ میلیون مترمکعب رسیده در حالی که سال گذشته در چنین روزی حجم ذخیره آب در این سد مخزنی ۳۴۰ میلیون مترمکعب گزارش شده بود.

به نوشته مهر؛ بر پایه داده‌های موجود، میزان حجم ورودی آب به سد زاینده رود در حال حاضر ۷.۳ مترمکعب بر ثانیه و خروجی آب از سد ۳۱.۸ مترمکعب بر ثانیه است.

میانگین بارشی ایستگاه چلگرد در کوهرنگ سرچشمه اصلی حوضه آبریز زاینده رود، از ابتدای سال آبی (یکم مهرماه ۱۴۰۳) تا چهارم شهریور حدود ۹۷۰ میلیمتر اعلام شده است.

سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است. این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهره‌برداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

اخبار مرتبط:
سفیر ازبکستان با استاندار اصفهان دیدار کرد
سفیر ازبکستان با استاندار اصفهان دیدار کرد

سفیر ازبکستان در ایران با استاندار اصفهان دیدار و بر توسعه همه‌جانبه روابط تجاری، اقتصادی و به‌ویژه گردشگری بین دو منطقه تاکید کرد.

۳۸ پروژه آب و فاضلاب اصفهان در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد
۳۸ پروژه آب و فاضلاب اصفهان در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان از بهره‌برداری ۳۸ پروژه در هفته دولت خبرداد.

اختصاص ۲۰ درصد ظرفیت اشتغال کمیته امداد اصفهان برای بهبود معیشت خانوار
اختصاص ۲۰ درصد ظرفیت اشتغال کمیته امداد اصفهان برای بهبود معیشت خانوار

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان از اختصاص ۲۰ درصد ظرفیت ایجاد فرصت‌های شغلی این نهاد در سال جاری به برنامه‌های بهبود معیشت خانواده‌های تحت حمایت خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است