کد خبر : 353144
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ - 14:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند / فصل جدیدی از روابط میان ایران و آژانس آغاز خواهد شد

منابع آگاه به المیادین گفتند: هیأتی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد تا درباره‌ سازوکارهای اجرای قانون مجلس برای تعلیق همکاری با این نهاد گفت‌وگو کند.

المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند / فصل جدیدی از روابط میان ایران و آژانس آغاز خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: منابع آگاه به المیادین گفتند: هیأتی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد تا درباره‌ سازوکارهای اجرای قانون مجلس برای تعلیق همکاری با این نهاد گفت‌وگو کند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است:  تمرکز این مذاکرات بر بُعد سیاسی خواهد بود و هیچ بازرس آژانس این هیأت را همراهی نخواهد کرد.
فصل جدیدی از روابط میان ایران و آژانس بین‌المللی آغاز خواهد شد که در چارچوب قانون جدید مصوب مجلس تعریف می‌شود.
اخبار مرتبط:
حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار
حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران گفت: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگرانی شده که حتی در تأمین نان شب خود ناتوان‌اند.

یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت
یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت

محمد اسداللهی مداح نام‌آشنای کشورمان که نیمه شعبان گذشته نماهنگ منجی را با نگاه نجات بخشی امام زمان برای کل‌جهانیان منتشر کرد، با انتشار بخش انگلیسی این نماهنگ، نامه‌ای به رونالدو نوشت.

گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است