کد خبر : 352655
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ - 19:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: نظرات در مورد تعطیلی تهران جمع‌بندی شد؛ تصمیم نهایی فردا اخذ می‌شود

سخنگوی دولت گفت: در اینکه ما در بحران آب و برق هستیم تردیدی وجود ندارد؛ از یک طرف پیشنهادی از طرف وزیر میراث فرهنگی مطرح شد مبنی بر اینکه صنعت گردشگری رونق بگیرد و نشاط اجتماعی ایجاد شود، اما از آن طرف موضوع جدی که وجود دارد آسیب به کسب و کارهاست و تعطیل شدن یک هفته‌ای کشور. وی افزود: امروز صبح جلسه‌ای بود نظرات جمع بندی شد ان شاءالله فردا در دولت تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.

سخنگوی دولت: نظرات در مورد تعطیلی تهران جمع‌بندی شد؛ تصمیم نهایی فردا اخذ می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: دانشجو نوشت: سخنگوی دولت گفت: نظرات در مورد تعطیلی تهران جمع‌بندی شد؛ تصمیم نهایی فردا اخذ می‌شود.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت:در اینکه ما در بحران آب و برق هستیم تردیدی وجود ندارد؛ از یک طرف پیشنهادی از طرف وزیر میراث فرهنگی مطرح شد مبنی بر اینکه صنعت گردشگری رونق  بگیرد و نشاط اجتماعی ایجاد شود اما از آن طرف موضوع جدی که وجود دارد آسیب به کسب و کارهاست و تعطیل شدن یک هفته ‌ای کشور.
وی افزود: امروز صبح جلسه‌ای بود نظرات جمع بندی شد ان شاءالله فردا در دولت تصمیم نهایی اخذ خواهد شد.
اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید
خبرگزاری اصولگرا: ترمز تینا پاکروان را بکشید

یکی از مقایسه‌های جالب در این مورد باز می‌گردد به قیاسی که این سریال را با سرزمین مادری کمال تبریزی کردند. نکته جالب اینکه کمال تبریزی در زمان انقلاب تصویر‌هایی درست ۱۸۰ درجه متفاوت با تینا پاکروان از تاریخ انقلاب و وقایع دهه ۴۰ و ۵۰ ایران دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است