کد خبر : 352296
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ - 10:49
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

قالیباف: استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس ممنوع است / تصمیم هیأت رئیسه این است که تلفن همراه وارد صحن نشود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیم هیأت رئیسه بر این مبنا است که تلفن همراه وارد صحن نشود، از این رو وقتی نمایندگان در صحن حضور دارند امکان صحبت کردن با موبایل وجود ندارد و باید مشغول ارائه پیشنهادها و وظایف ذاتی خود باشند.

قالیباف: استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس ممنوع است / تصمیم هیأت رئیسه این است که تلفن همراه وارد صحن نشود

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: حمیدرضا گودرزی نماینده الیگودرز نیز در اخطاری با استناد به اصل ۸۴، گفت: متاسفانه نبود و به همراه نداشتن تلفن همراه به دردسری برای نمایندگان تبدیل شده است، مردم انتظار دارند تا ما پاسخگوی آن‌ها باشیم اما این گونه سخت است، تقاضا داریم تا هیأت رئیسه مجلس به این موضوع ورود کرده و مشکلات در این بخش را برطرف کند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر، گفت: بحث مربوط به تلفن همراه نمایندگان در هیات رئیسه مجلس مورد بررسی قرار گرفته است. به هر حال فارغ از مسائل امنیتی، ما در صحن و در معرض قانونگذاری هستیم و نباید از موبایل استفاده کنیم.

وی افزود: حتی اگر مسائل امنیتی برطرف شود، تصمیم هیأت رئیسه بر این مبنا است که تلفن همراه وارد صحن نشود از این رو مردم عزیز ما باید بدانند وقتی نمایندگان در صحن حضور دارند امکان صحبت کردن با موبایل وجود ندارد و باید مشغول ارائه پیشنهادات و وظایف ذاتی خود باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم باید همواره با نمایندگان مجلس در تماس باشند، البته دوستان دستگاه‌های امنیتی هم در رابطه با استفاده از تلفن همراه پس از حضور در صحن نظراتی دارند که ما مباحث را در هیأت رئیسه دنبال می‌کنیم تا در این بخش تصمیم گیری شود.

قالیباف تصریح کرد: مردم عزیز ما باید بدانند استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس و کمیسیون ها امکان پذیر نیست. قطعا مردم اینگونه ملاحظات را قبول کرده و مسئولین دفاتر نمایندگان هم می‌توانند پاسخگوی این تماس ها باشند.

اخبار مرتبط:
دستور پزشکیان برای برگزاری نشست حقوقدانان و نخبگان سیاسی با وزیر دادگستری درباره لایحه «مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی»
دستور پزشکیان برای برگزاری نشست حقوقدانان و نخبگان سیاسی با وزیر دادگستری درباره لایحه «مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی»

قرار است به زودی نشستی با حضور حقوقدانان، نخبگان و فعالان سیاسی با وزیر دادگستری برگزار شود و دو طرف دیدگاه‌ها، نظرات و انتقادات خود را در خصوص این لایحه مطرح کنند.

روزنامه کیهان پرچمدار برخورد با دروغ‌پراکنی شد!
روزنامه کیهان پرچمدار برخورد با دروغ‌پراکنی شد!

روزنامه کیهان لایحه "مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی" را خلع سلاح جریان تحریف خواند.

اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت
اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت

مایکل یخیل لایتر، سفیر اسرائیل در ایالات متحده، روز پنجشنبه نسبت به «نشانه‌هایی نگران‌کننده» هشدار داد که نشان می‌دهند چین ممکن است در بازسازی برنامه موشک‌های بالستیک ایران که در جریان درگیری‌های اخیر به‌شدت آسیب دیده، کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است