کد خبر : 351949
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ - 20:40
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

قطع سیمکارت یکی از اساتید برجسته حقوق اساسی

سیمکارت استاد برجسته حقوق اساسی دانشگاه شهید بهشتی به دلیل طرح مطالب انتقادی در شبکه‌های اجتماعی، قطع شد.

قطع سیمکارت یکی از اساتید برجسته حقوق اساسی

به گزارش سایت خبری مدارا: شرق نوشت: علی اکبر گرجی ازندریانی، یکی از اساتید برجسته حقوق اساسی و از اساتید دانشگاه شهید بهشتی تهران است. سیمکارت او به دلیل طرح مطالب انتقادی در شبکه‌های اجتماعی‌اش، در دوران جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل قطع شده است.

او که در دولت حسن روحانی به عنوان معاون حقوق اساسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری مشغول فعالیت بود، در گفت‌وگو با «شبکه شرق»، ضمن تایید این خبر، اظهار کرد:  «قطع تلفن شهروندان بدون دادرسی منصافه و صدور حکم، عملا محروم کردن فرد از خدمات عمومی است. متاسفانه افرادی که این اقدام را کردند، برای آزاد کردن خط وقیف شده هم شرایطی را چون امضای تعهدنامه، پاکسازی محتواهای انتقادی و انتشار مطالبی حمایتی عنوان کرده اند. »

اخبار مرتبط:
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد
اصغر زاده: دولت لایحه “مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی” را پس بگیرد

ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی در واکنش به ارسال لایحه "مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی" نوشت: دولت متوجه تله سیاست‌نابخردانه‌ کسانیکه کشور را به بن‌بست کشانده‌، نیست. دولت لایحه را پس نگیرد میشود مصداق دولت بواسحاقی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل شد

نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند
نماینده مجلس: رهبری در نخستین ساعات پس از شروع جنگ، شخصاً جلسه تشکیل دادند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری انقلاب در نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی، شخصاً جلسه‌ای تشکیل دادند و با صراحت به فرماندهان نظامی کشور دستور دادند که چه اقداماتی و به چه شکل انجام شود.

۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند
۲۰ سناتور آمریکایی از اروپا خواستند مکانیسم ماشه را فعال کند

گروهی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا از بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستند هرچه سریع‌ترتحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کنند تا به گفته انها، مانع دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای شوند. فرآیند فعال‌سازی مکانیسم ماشه ۳۰ روز طول می‌کشد و اروپایی‌ها قصد دارند این اقدامات را پیش از آنکه روسیه در ماه اکتبر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده بگیرد، به اجرا بگذارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است