کد خبر : 351476
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۳۰ - 13:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

روسیه شب گذشته با ۴۵۰ پهپاد به اوکراین حمله کرد

شب گذشته صدای انفجارهای مهیب در مناطق مختلف اوکراین شنیده شده است.

روسیه شب گذشته با ۴۵۰ پهپاد به اوکراین حمله کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: شفقنا نوشت: رویترز از قول نیروهای اوکراینی گزارش داد: روسیه شب گذشته با ۴۵۰ پهپاد به اوکراین حمله کرد.

در همین حال رسانه های اوکراینی از حملات گسترده روسیه به فرودگاههای نظامی و تاسیسات انرژی این کشور خبر داده اند.

براساس گزارش این رسانه ها، شب گذشته صدای انفجارهای مهیب در مناطق مختلف اوکراین شنیده شده است.

منابع محلی اوکراین همچنین گزارش دادند که ارتش روسیه با پهپاد و موشک حمله گسترده‌ای را به اوکراین آغاز کرده و تأسیسات نظامی، فرودگاه‌های نظامی، تأسیسات انرژی و مراکز آموزشی اوکراین را هدف قرار داده است.

اخبار مرتبط:
آمریکا رسماً از یونسکو خارج شد
آمریکا رسماً از یونسکو خارج شد

وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه حمایت‌های همه جانبه از جنگ‌افروزی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که به طور رسمی عضویت خود را در این سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد پایان داده است.

توزیع آب بسته‌بندی در تهران تکذیب شد
توزیع آب بسته‌بندی در تهران تکذیب شد

شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌‎ای، توزیع آب بسته‌بندی توسط این شرکت را به شدت تکذیب کرد.

آمریکا جواب مصاحبه عراقچی با فاکس‌نیوز را داد
آمریکا جواب مصاحبه عراقچی با فاکس‌نیوز را داد

سفیر آمریکا در ناتو به مصاحبه اخیر عراقچی واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است