کد خبر : 351456
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۳۰ - 11:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پناهیان: این جنگ ۱۲ روزه مقدمه‌ای خوبی برای آینده ایران مقتدر شد

پناهیان در مورد طرح مجدد موضوع مذاکره احتمالی میان ایران و آمریکا بیان کرد: در فضای بین‌المللی و افکارعمومی حرف‌هایی مطرح می‌شود و کری خواندن‌هایی رخ می‌دهد. وقتی که جنگ نیست بین قدرت کری خواندن رخ می‌دهد ولی وقتی به جنگ برسند این کری خواندن‌ها شدیدتر می‌شود البته گاهی اوقات ممکن است شدید‌تر شود.

پناهیان: این جنگ ۱۲ روزه مقدمه‌ای خوبی برای آینده ایران مقتدر شد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: استاد حوزه در مورد طرح مجدد موضوع مذاکره احتمالی میان ایران و آمریکا بیان کرد: در فضای بین‌المللی و افکارعمومی حرف‌هایی مطرح می‌شود و کری خواندن‌هایی رخ می‌دهد. وقتی که جنگ نیست بین قدرت کری خواندن رخ می‌دهد ولی وقتی به جنگ برسند این کری خواندن‌ها شدیدتر می‌شود البته گاهی اوقات ممکن است شدید‌تر شود. مهم این است که همه فهمیده‌اند که ما یکی از قدرت‌های جهانی هستیم که در برابر قدرت‌های دیگر جهان توانایی عرض اندام داریم. وقتی تهدید می‌کنند و تهدید می‌شنوند.

علیرضا پناهیان در رابطه ارزیابی خود از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل و وضعیت داخلی پس از این جنگ تحمیلی، گفت:  اولاً هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت و توهمات دشمن نسبت به ایران خیلی از بین رفت و  این موضوع به اقتدار ایران خیلی کمک کرده است. یقینا پیروزی به دست آمده است، هر چند پیروزی مطلق نیست؛ مردم دوست دارند که ما بتوانیم در یک نبرد کوتاه، ریشه استکبار جهانی را در منطقه از بین ببریم.  اما این امر مقدماتی نیاز دارد و این جنگ   مقدمه‌ای خوبی  برای آینده ایران مقتدر شد و بسیاری از مسائل برای خود ایرانی‌ها هم روشن شد و همدلی‌ها بی‌معنا نبود.

وی در مورد اختلاف‌نظر‌های داخلی و اظهارات برخی از مخالفان دولت مبنی بر عدم کفایت سیاسی رییس‌جمهور، عنوان کرد: فضای گفت‌و‌گو در جامعه ما باز است، اما حرکت کلی جامعه این اختلاف‌ها را برنمی‌تابد.

این استاد حوزه در مورد ایده ساخت بمب اتمی در ایران و تعیین جایزه برای سر ترامپ اظهار کرد: در فضای بین‌المللی و افکار عمومی حرف‌هایی مطرح می‌شود و کری خواندن‌هایی رخ می‌دهد. وقتی که جنگ نیست بین قدرت‌ها کری خواندن رخ می‌دهد ولی وقتی جنگ هست این کری خواندن‌ها شدیدتر می‌شود البته گاهی اوقات ممکن است شدید‌تر شود و برخی مواقع هم ممکن است محقق شود.   مهم این است که همه فهمیده‌اند که ما یکی از قدرت‌های جهانی هستیم که در برابر قدرت‌های دیگر جهان توانایی عرض اندام داریم. وقتی تهدید می‌کنند، تهدید می‌شنوند.

حجت‌الاسلام پناهیان طرح مجدد موضوع مذاکره احتمالی میان ایران و آمریکا بیان کرد:  گفت‌و‌گو همیشه برقرار است، اما باید به این نکته توجه شود که گاهی مذاکره به مثابه یک ایدئولوژی، راه‌حل اصلی تلقی می‌شود، کما اینکه در دولت‌های قبلی اینگونه بود. این مسئله ممکن است حساسیت‌های منفی را برانگیزد. از سوی دیگر، مذاکره می‌تواند به عنوان یک حاشیه از حرکت قوی ملت مطرح شود؛ این مذاکره نه خیلی قابل موافقت زیاد است و نه خیلی زیاد قابل مخالفت کردن است، بلکه به عنوان یک اتفاق حاشیه‌ای، همیشه قابل تحمل است.

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: با اجرایی شدن مکانیسم ماشه از NPT خارج می‌شویم
سردار کوثری، نماینده مجلس: با اجرایی شدن مکانیسم ماشه از NPT خارج می‌شویم

سردار کوثری گفت: این خود آمریکا بود که برجام را پاره کرد و بعد هم اروپایی‌ها به تعهدات خود ذیل این توافق عمل نکردند، خب وقتی چنین اتفاقاتی رخ داده است، دیگر فعال‌سازی مکانیزم ماشه چه معنایی دارد؟ اگر هم اروپایی‌ها اسنپ‌بک را فعال کنند، ایران حتما اقدامات تلافی‌جویانه‌ای انجام خواهد داد که یکی از آن‌ها می‌تواند خروج از NPT باشد.

تعطیلی ادارات و بانک‌های البرز در روز چهارشنبه
تعطیلی ادارات و بانک‌های البرز در روز چهارشنبه

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری البرز از تعطیلی ادارات استان در روز چهارشنبه یکم مرداد به دلیل موج شدید گرما و مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

احمد توکلی درگذشت
احمد توکلی درگذشت

احمد توکلی، وزیر اسبق کار در اواخر ۶۰ و ۷۰ و نماینده سابق مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است