❮
کد خبر : 351071
انتشار : 2025/07/19 - 14:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سالیوان، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا: واشنگتن همچنان به مذاکره با تهران نیازمند است

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید اذعان کرد که تجاوز نظامی اخیر آمریکا به خاک ایران نه تنها ضرورتی نداشته، بلکه در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران نیز ناکام بوده است.

سالیوان، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا: واشنگتن همچنان به مذاکره با تهران نیازمند است

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: «جیک سالیوان» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا روز جمعه در نشست «مجمع امنیتی اسپن» اذعان کرد که نیازی نبود که دولت دونالد ترامپ رویکرد حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را در پیش بگیرد.

سالیوان با اشاره به این مسئله که تجاوز نظامی ایالات متحده آمریکا به خاک جمهوری اسلامی ایران فرصت دیپلماسی را تضعیف کرد گفت «به باور من، ایران آماده پذیرش یک توافق بسیار خوب بود؛ توافقی که می‌توانست برنامه هسته‌ای ایران را نه فقط برای چند سال، بلکه برای چند دهه در چارچوب محدود نگه دارد.»

با این‌حال این مقام سابق کاخ سفید تاکید کرد که واشنگتن همچنان به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران نیازمند است.

وی با ابراز امیدواری برای در پیش گرفتن مسیر دیپلماسی با جمهوری اسلامی ایران ادامه داد  ««به‌نظر من، این همان چیزی است که رئیس‌جمهور ترامپ هم به دنبالش خواهد رفت، چون تنها راهِ پایان دائمی تهدید هسته‌ای ایران، از نظر من، مسیر دیپلماسی است.»

طبق گزارش جوئیش‌اینسایدر، سناتورهای دموکرات دیگری نیز در نشست اسپن ضمن انتقاد از عدم هماهنگی ترامپ با کنگره پیش از تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران، بر ضرورت ادامه مذاکره با ایران تاکید کردند.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است