کد خبر : 3508
انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۱ - 02:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هنوز از تغییر شهردار خبری نیست

هنوز از تغییر شهردار خبری نیست

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره ی تغییر شهردار تهران با توجه به قانون عدم بکارگیری بازنشستگان گفت: هنوز در این خصوص ابلااغیه ای نداشته ایم لذا از تغییر شهردار خبری نیست، اما در این موضوع ملزم به اجرای قانون هستیم.


سایت خبری مدآرا  محسن هاشمی در جمع خبرنگاران درباره ادامه فعالیت شهردار تهران با توجه به قانون عدم بکارگیری بازنشستگان گفت: فرایند فعالیت شورا به این شکل است که مصوبات شورا به هیات تطبیق فرمانداری تهران ارسال می شود و پس از تایید به وزارت کشور ارسال می شود تا به تایید نهایی برسد . در خصوص انتخاب شهردار نیز این فرایند طی می شود و حکم شهردار توسط وزارت کشور اعلام می شود.وی افزود: تاکنون از سوی وزارت کشور درباره این قانون ابلاغیه ای داده نشده لذا از تغییر شهردار تهران خبری نیست. البته در این موضوع ملزم به اجرای قانون هستیم و هر چه که ابلاغ شود اجرا خواهیم کرد.رئیس شورای اسلامی شهر تهران خطاب به خبرنگاران واحد مرکزی خبر و رادیو به شوخی گفت: رئیس سازمان صدا و سیما نیز با توجه به این قانون باید تغییر کند.

انتهای پیام

Source link

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است