کد خبر : 350789
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ - 10:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است

استاندار اصفهان، ضمن اشاره به کندی روند پیشرفت منطقه علم و فناوری اصفهان، بر ضرورت نوآوری، امیدآفرینی و اجرای پایدار برای تحول در مرزهای علم و فناوری تأکید کرد.

استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد، در نخستین جلسه هیأت اجرایی منطقه علم و فناوری استان اصفهان، با اشاره به لزوم تحلیل چالش‌ها و ارائه راهکار برای توسعه این زیست‌بوم، اظهار داشت که روند پیشرفت منطقه علم و فناوری با وجود انتظارات اولیه، با نوسانات و کندی‌هایی همراه بوده است. وی افزود که انقلابی که قرار بود مرزهای علم و فناوری در اصفهان را متحول کند، اکنون نیازمند نوآوری، امیدآفرینی و اجرای پایدار است که در عمل مغفول مانده است.

به نوشته مهر؛ استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه باید تعریف روشنی از اهداف و ماهیت این منطقه ویژه وجود داشته باشد، تصریح کرد که منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان صرفاً یک محدوده فیزیکی نیست، بلکه به عنوان یک اکوسیستم یکپارچه، نیازمند سیاست‌گذاری دقیق، توسعه زیرساخت‌ها، فرهنگ‌سازی، شبکه‌سازی و همکاری میان بازیگران عرصه علم، فناوری، بازار و حاکمیت است. وی ادامه داد که این زیست‌بوم باید بر پایه دانش و حکمت شکل گیرد و از تجربه نهادهای موجود، سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی برای تبدیل ایده‌ها به ثروت و فناوری بهره ببرد.

جمالی‌نژاد در ادامه این نشست، بر ضرورت اتخاذ رویکردی کاربردی با تعریف پروژه‌های مشخص و ایجاد سازوکار نظارتی و اجرایی برای پیگیری مستمر این طرح‌ها تأکید کرد و گفت: ما باید چالش‌ها را به‌صورت شفاف شناسایی و برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

وی با توجه به فرصت استثنایی و وجود ظرفیت‌های انسانی و اعتباری، ابراز امیدواری کرد که این پروژه ملی پیش برود، اما در عین حال خواستار برگزاری جلسات منظم، فشرده و نتیجه‌محور شد تا بتوان به‌سرعت در مورد کریدور علم و فناوری اصفهان به تصمیم‌های عملیاتی رسید. جمالی‌نژاد تدوین طرح پیشنهادی بودجه و مدیریت استاندارد، رفع اختلاف‌نظرها و هدایت پروژه در قالب یک مجموعه هماهنگ را از دیگر موارد مطرح‌شده در این جلسه عنوان کرد.

استاندار اصفهان تاکید کرد که نباید به مباحث نظری و شعاری بسنده کرد، بلکه باید با تصمیم‌های عملی و مقاومت در برابر راهکارهای غیرکارآمد، به سمت تحقق اهداف حرکت کرد. وی بر ارزشمند بودن ادامه برگزاری جلسات منظم و تشکیل کمیته‌های تخصصی فشرده برای رفع چالش‌های این حوزه تأکید کرد و افزود: به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی دقیق و اجرای سریع‌تر طرح‌ها بتواند اصفهان را به قطب علم و فناوری کشور تبدیل کند.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان گفت:در شرایط دشوار اقتصادی کنونی، یکی از کارکردهای مهم نمایشگاه صنایع دستی محرم ایجاد فضای هم‌نشینی، هم‌افزایی و تعامل بین هنرمندان صنایع‌دستی است.

۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند
۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند

رئیس ستاد آزمون‌های استان اصفهان گفت: بیش از ۴۹ هزار داوطلب اصفهانی، فردا و پس فردا در مرحله دوم آزمون سراسری در ۳۳ حوزه در سطح استان به رقابت می‌پردازند.

خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد
خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد

خط انتقال آب بلوار آتشگاه در غرب شهر اصفهان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اصلاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است