کد خبر : 349663
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۶ - 11:10
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آماده‌باش صنعت برق استان اصفهان برای مقابله با موج گرمای تابستان

با توجه به افزایش بی‌سابقه دمای هوا در کشور و استان اصفهان، صنعت برق در آماده‌باش کامل قرار گرفته و اقدامات گسترده‌ای برای مدیریت مصرف و حفظ پایداری شبکه در دستور کار است.

آماده‌باش صنعت برق استان اصفهان برای مقابله با موج گرمای تابستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ داوود قاسمی با اشاره به پیش‌بینی افزایش مصرف برق تا مرز ۷۷ هزار مگاوات اظهار کرد: در این شرایط، مشارکت هم‌استانی‌ها در مصرف بهینه برق حیاتی است. توصیه می‌شود کولرهای گازی روی دمای ۲۵ درجه تنظیم و کولرهای آبی در دور کند استفاده شوند.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: با اقدامات کنترلی از جمله هشدار به مشترکان پرمصرف و اعمال قطع برق یک‌ساعته برای متخلفان، حدود ۲۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی محقق شده است. در استان اصفهان نیز هماهنگی کامل برای مدیریت پیک مصرف برقرار شده و کنترل هوشمند مصرف در حال اجراست.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان به یکی از چالش‌های جدی صنعت برق اشاره کرد و بیان کرد: براساس اعلام شرکت توانیر، فعالیت ماینرهای غیرمجاز رمزارز سالانه بیش از دو میلیارد دلار خسارت به صنعت برق کشور وارد می‌کند. هر دستگاه ماینر حدود ۸۰ کیلووات ساعت در روز برق مصرف می‌کند و چون اغلب از برق یارانه‌ای استفاده می‌کنند، این مسأله فشار زیادی به شبکه وارد کرده است.

به گفته قاسمی، برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارزها یکی از اولویت‌های صنعت برق در راستای صیانت از منابع ملی و کاهش بار شبکه است و در استان اصفهان نیز این موضوع به‌طور جدی پیگیری می‌شود.

روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای اصفهان از شهروندان درخواست کرد، در ساعات اوج مصرف (۱۲:۰۰ تا ۱۸:۰۰ و ۲۰:۰۰ تا ۲۳:۰۰) با کاهش استفاده از وسایل پرمصرف، نقش مؤثری در پایداری شبکه برق ایفا کنند.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است