کد خبر : 349632
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۲ - 15:40
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: حسین خوش‌ اقبال با اشاره به وضعیت خروج اتباع غیرمجاز اظهار کرد: فرمانداری تهران با همکاری دستگاه‌های اجرایی و انتظامی، برنامه‌های متعددی برای ساماندهی اتباع غیرمجاز و بازگرداندن آنان به کشور مبدا در دست اجرا دارد.

وی افزود: این طرح‌ها با هدف شناسایی افراد فاقد مدارک قانونی و انتقال آنها به اردوگاه‌های مراقبتی انجام می‌شود.

به گفته وی، بازگشت این اتباع به صورت سازمان‌یافته و در چارچوب قوانین پیگیری می‌شود تا روند ساماندهی به بهترین شکل پیش رود.

خوش‌اقبال همچنین با اشاره به برخورد قانونی با کارفرمایان متخلف اضافه کرد: بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اشتغال اتباع بیگانه فاقد پروانه کار غیرمجاز است و کارفرمایانی که این قانون را نقض کنند، مشمول جریمه خواهند شد.

فرماندار تهران ادامه داد: در کنار اقدامات اجرایی، برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی از طریق همکاری با رسانه‌ها و نهادهای مدنی در دستور کار قرار گرفته تا شهروندان و کارفرمایان از قوانین مرتبط با اتباع خارجی و تبعات به‌کارگیری اتباع غیرمجاز آگاه شوند.

وی با اشاره به تداوم این اقدامات گفت: فرمانداری تهران با همکاری وزارت کشور و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط برای ادامه روند ساماندهی و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا برنامه‌ریزی کرده است.

خوش‌اقبال یادآور شد: این اقدامات با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، حفظ حقوق شهروندی و جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی در حال انجام است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و قضایی در اجرای سیاست‌های دولت درباره ساماندهی اتباع خارجی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا حضور اتباع غیرمجاز، موضوع را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است