کد خبر : 348818
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ - 19:59
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اتحاد و همبستگی مردم رمز پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بود

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: انسجام و اتحاد ملی که به لطف خداوند در جنگ ۱۲ روزه رقم خورد، باید حفظ شود تا مردم اطمینان داشته باشند کل نظام حامی آنان است.

اتحاد و همبستگی مردم رمز پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد نورصالحی صبح یکشنبه در نطق پیش از دستور یکصد و هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جانفشانی نیروهای مسلح اظهار کرد: نیروهای پدافند و هوافضا با ایثارگری و فدا کردن جان خود، زمینه‌ساز پیروزی شدند و وظیفه همه مسئولان و مردم است که برای افزایش اقتدار و توان این نیروها تلاش کنند.

به نوشته مهر؛ وی با تأکید بر اهمیت حفاظت از اطلاعات و مسئولیت ارگان‌های ذی‌ربط تصریح کرد: گرچه شهادت سرداران، افتخار بزرگی است اما فقدان آنان برای مردم بسیار سنگین خواهد بود؛ بنابراین دستگاه‌های مسئول باید در صیانت و مراقبت از آن‌ها اهتمام بیشتری داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ضرورت پیگیری اقدامات حقوقی علیه ناقضان قوانین بین‌المللی گفت: مردم انتظار دارند که برخورد جدی و اقدامات حقوقی علیه کسانی که همه قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند انجام شود.

نورصالحی با تسلیت فرارسیدن ماه محرم یادآور شد: رهبر معظم انقلاب پس از تحمیل شکست به دشمن، سه بار به مردم تبریک گفتند؛ زیرا اتحاد و همبستگی یکپارچه ملت ایران، رمز اصلی پیروزی در مقابل دشمن تا دندان مسلح بود.

وی ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی گمان می‌کردند با حمله غافلگیرکننده می‌توانند ضربه سنگینی به مردم وارد کنند اما به لطف خداوند، پایداری ملت و خون شهدا، این توطئه‌ها ناکام ماند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ملت ایران همواره با افتخار از شهدای خود یاد می‌کند، تصریح کرد: این در حالی است که دشمنان آمار تلفات خود را پنهان می‌کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در مدیریت شهری باید صددرصد در خدمت مردم باشیم و مشکلات آنان را برطرف کنیم، چرا که با وجود دشواری‌ها، مردم پای آرمان‌های انقلاب و دفاع از کشور ایستاده‌اند.

نورصالحی در پایان با دعا برای سلامتی رهبر معظم انقلاب ابراز امیدواری کرد ملت ایران و جمهوری اسلامی همواره سرافراز و مقتدر باشند.

اخبار مرتبط:
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: شعب ویژه درداستانی برای برخورد باخائنان داخلی و عاملان دشمن تعیین شد.

ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد
ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان از تمدید مهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ خبر داد.

لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی
لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی

استاندار اصفهان گفت: باید از ظرفیت عظیم اربعین حسینی برای تقویت نشاط معنوی و انسجام، وفاق و تاب‌آوری اجتماعی استفاده کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است