کد خبر : 347940
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۶ - 10:35
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تعرض رژیم صهیونی به اصفهان

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: رژیم صهیونی به یک مرکز وابسته به وزارت دفاع در اصفهان حمله کرد.

تعرض رژیم صهیونی به اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اکبر صالحی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان در خصوص این حادثه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مرکز پیش از این نیز مورد حمله عوامل مزدور این رژیم قرار گرفته بود و به همین دلیل تخلیه شده بود.

به نوشته مهر؛ وی افزود: تا این لحظه تلفاتی در این حادثه گزارش نشده و این در حالی است که علاوه بر این ساختمان، به یک ساختمان دیگر در کنار آن نیز خساراتی وارد شده است.

اخبار مرتبط:
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز

پدافند هوایی اصفهان از ساعات اولیه بامداد امروز با پرتابه‌های رژیم صهیونیستی درگیر بود و اهداف متخاصم را در نزدیکی نطنز منهدم کرد.

کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان
کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان

مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تجهیز ۱۴۰هزار هکتار از اراضی استان به سیستم‌های نوین آبیاری گفت: ظرفیت اجرای سالانه ۴ هزار هکتار دیگر را نیز داریم.

فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود
فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود

معاون دفتر برنامه‌ریزی شرکت مدیریت منابع آب ایران از فرونشست ۳۵۰ دشت کشور به دلیل برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی و کاهش ۱۷ درصدی بارش‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است