کد خبر : 347893
انتشار : 2025/06/15 - 19:39
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مردم برای مدیریت مصرف سوخت از ترددهای غیرضروری خودداری کنند

سخنگوی صنف جایگاهداران طی اطلاعیه‌ای با اطمینان‌بخشی از اینکه روند سوخت رسانی بی وقفه متوقف نخواهد شد، ضمن توصیه به مردم برای مدیریت مصرف سوخت، تاکید کرد: مردم از ترددهای غیرضرور خودداری کنند.

مردم برای مدیریت مصرف سوخت از ترددهای غیرضروری خودداری کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: رضا نواز روز یکشنبه در اطلاعیه شماره یک که نسخه‌ای از آن در اختیار خبرگزاری ایرنا قرار گرفته است، اعلام کرد: پس از تجاوز رژیم جنایتکار و منحوس صهیونیستی به خاک مقدس کشور عزیزمان، مجموعه فعالین در حوزه توزیع بنزین و نفتگاز بخش حمل و نقل در کنار سایر بخش های زنجیره تولید، انتقال، ذخیره‌سازی و توزیع فرآورده‌های نفتی و دیگر دستگاه‌ها، همه تلاش خود را در جهت خدمت رسانی و توزیع بی وقفه سوخت به کار بستند و رکوردهای بی سابقه با توکل بر خداوند متعال به ثبت رساندند.

این تلاش‌ها بدون لحظه ای وقفه و با اقدامات پیچیده و سختکوشانه در حال انجام است تا در اقصی نقاط کشورمان مردم عزیز ایران با مشکل لاینحلی در حوزه سوخت مواجه نشوند.

عرض درود و سلام به فرماندهان و سربازان دلاور ایران اسلامی در حفاظت از کیان کشورمان و پاسخ پشیمان کننده به دشمن متجاوز سفاک و تشکر و قدردانی از مجاهدت‌های همکاران صبور و پرتلاشمان در جایگاه‌های سوخت سراسر کشور، به مردم ایران عزیز اطمینان می‌دهیم لحظه ای از تلاش شبانه روزی باز نخواهیم ایستاد و از همکاری بی نظیر آحاد مردم که همراه با روحیه فداکاری و ایثار، نظم و صبوری در صفوف سوختگیری، جلوه با شکوهی از فهم و وحدت ایرانی را به نمایش گذاشته اند، تشکر و قدردانی ویژه می‌کنیم و درخواست داریم کماکان با رعایت موارد ذیل ما در انجام وظیفه یاری کنند:

۱- از ترددهای غیرضرور خودداری کنند و در مدیریت مصرف سوخت بکوشند.

۲- با اطمینان از اینکه روند سوخت رسانی بی وقفه باذن الله متوقف نخواهد شد، از مراجعه مداوم به جایگاه‌ها اجتناب کنند.

۳- به توصیه‌های پرسنل جایگاه‌ها توجه کنید.

۴- هرگونه مشکل، انتقاد، پیشنهاد، تشویق یا شکایت را با شماره تلفنهای ۰۹۶۲۷ و ۰۲۱۷۷۵۲۲۶۷۸ در میان بگذارید.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد

سخنگوی دولت از آخرین وضعیت اصلاح طرح بنزین خبر داد و اعلام کرد سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی بدون تغییر باقی خواهد ماند. همزمان اجرای آزمایشی اتصال کارت سوخت به کارت بانکی آغاز شده.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ
احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، امیدوار هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است