کد خبر : 347537
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۱ - 19:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

لندکروز ۳۵۰ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از توقیف یک دستگاه تویوتا لندکروزقاچاق، به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال در ایست و بازرسی شهید امامی شهرستان شهرضا خبر داد.

لندکروز ۳۵۰ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد: مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید” امامی” فرماندهی انتظامی شهرستان شهرضا، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه تویوتا لندکروز با پلاک عبور موقت مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را به پارکینگ ایستگاه منتقل کردند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: مأموران در بررسی‌های صورت گرفته دریافتند خودروی مذکور قاچاق و فاقد هرگونه مدارک قانونی ومعتبر گمرکی است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ارزش خودروی کشف شده را برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه راننده خودرو پس از تشکیل پرونده مربوطه برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی استان معرفی شد.

اخبار مرتبط:
آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان؛ ۲ واحد مسگری و قلم‌کاری در آتش سوختند
آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان؛ ۲ واحد مسگری و قلم‌کاری در آتش سوختند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از وقوع آتش سوزی در بافت تاریخی میدان نقش جهان خبر داد.

رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در اصفهان؛تأمین گوشت مرغ بدون مشکل ادامه دارد
رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در اصفهان؛تأمین گوشت مرغ بدون مشکل ادامه دارد

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال گذشته گفت: با این روند، هیچ‌گونه کمبود نداریم.

رشد ۲ برابری صادرات صنایع دستی اصفهان با نمایشگاه‌های جهانی
رشد ۲ برابری صادرات صنایع دستی اصفهان با نمایشگاه‌های جهانی

امعاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از تأثیر مثبت نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی بر اقتصاد استان و فعالان صنایع دستی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است