کد خبر : 346328
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ - 21:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر لزوم رسیدگی به دغدغه‌های کشاورزان و تأمین منابع آبی و سوختی تأکید کرد.

ضرورت توجه به مشکلات کشاورزان؛نوبت‌های بازگشایی زاینده رود افزایش یابد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی نقدعلی عصر شنبه در دومین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۴، به مشکلات متعدد کشاورزان استان اشاره کرد و گفت: کشاورزان در بخش‌های مختلف با چالش‌هایی نظیر قطع برق چاه‌های کشاورزی و گلخانه‌ها و همچنین تأمین سوخت مواجه هستند که نیازمند تدابیر ویژه‌ای از سوی مدیریت استان است.

به نوشته مهر؛ وی همچنین بر اهمیت تأمین آب در فصل تابستان تأکید کرد و افزود: میزان آبی که طبق جدول منابع و مصارف تخصیص می‌یابد، حتی پاسخگوی حداقل نیازهای حیات مزارع و زمین‌های کشاورزی نیست. مدیریت استان و کمیته سازگاری با کم‌آبی باید به بررسی دقیق‌تری برای افزایش نوبت‌های بازگشایی آب بپردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نقدعلی در ادامه به نگرانی‌های شهرستان‌های حاشیه زاینده‌رود در خصوص حریم و بستر رودخانه اشاره کرد و گفت: این موضوع باید طبق قانون مورد بررسی قرار گیرد و نیازمند ورود جدی مدیریت استان است.

وی گزارشی از عملکرد نمایندگان در سال اول مجلس دوازدهم ارائه داد و خواستار همکاری بیشتر مدیریت استان و مدیران دستگاه‌های اجرایی با نمایندگان برای احقاق حقوق استان در سطح ملی شد.

اخبار مرتبط:
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۴۲۰ هزار نفری این استان گفت: جمعیت استان اصفهان بر مبنای سال ۱۴۰۴ در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۵ رشد ۶ درصدی داشته است.

بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد
بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه از تصویب جدول پیشنهادی اصلاحی منضم به قرارداد مربوطه و پرداخت اقساط سررسید شده طرح قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان در شورای اقتصاد خبر داد.

بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است
بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم فعلی مخزن در رتبه ۴۹ از ۵۴ سال گذشته قرار گرفته و خروجی سد نیز ۱۵ درصد کمتر از سال گذشته ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است