غلامرضا قاسمیان آزاد شد / استقبال تندروها از او در فرودگاه
غلامرضا قاسمیان که به دلیل اظهارات خود علیه مقامات عربستان بازداشت شده بود، وارد ایران شد
به گزارش سایت خبری مدارا: حجتالاسلام قاسمیان پس از چند روز بازداشت توسط عربستان شب گذشته آزاد شد و دقایقی قبل وارد تهران شد.
غلامرضا قاسمیان که چند روز پیش در یک ویدئو شخصی از مدینه درحالیکه لباس احرام بر تن داشت مطالبی را علیه عربستان مطرح کرده بود ساعاتی پس از انتشار این ویدیو بازداشت و همزمان خبر توقف لغو روادید برای ایرانیان از سوی مقامات عربستانی منتشر شد.
تصاویری از استقبال برخی از روحانیون از قاسمیان در فرودگاه منتشر شده است که در ادامه مشاهده می کنید.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: تندروهای پایداریچی دست و پای بیخود می زنند و دوره حیات سیاسی شان به انتها رسیده است اما اصولگرایان باید مراقب باشند تا این گروه مجالی برای احیای خود پیدا نکنند.
براساس آخرین اطلاعاتی که وزارت راه و شهرسازی در اختیار همشهری قرار داده است، از مجموع ۶.۷ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن حدود یکمیلیون و ۵۶۴ هزار نفر واجد شرایط بوده و تاکنون حدود ۷۸۰ هزار نفر از آنها به پروژههای شهری در حال احداث متصل شدهاند.