به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا حبیبی، امروز دوشنبه ۵ خرداد در نخستین همایش ملی زایندهرود که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: علم و دانش همواره چراغی گرمابخش و روشناییبخش در مسیر حرکت انسان بوده و همچنان نیز اینگونه است. اگر دانش دانشگاهها و مراکز علمی در کنار سیاستگذاری و برنامهریزیهای اجرایی قرار گیرد، بدون شک برنامهها به نتایجی بهتر و مطمئنتر دست خواهند یافت. برگزاری چنین همایشهای ارزشمند، نقشی اساسی و تاثیرگذار در دستیابی به اهداف دارد.
به نوشته ایسنا؛ وی افزود: استان اصفهان، از حیث ظرفیتها و توانمندیها، بسیاری از شهرهای کشور و حتی جهان را پشت سر گذاشته است. ما در این خطه، میراثی غنی از گذشتگان داریم؛ ابنیه و آثار تاریخی بسیار ارزشمند که بالغ بر ۲۲ هزار اثر تاریخی شناسایی شده، ۱۸۸۰ اثر ثبت ملی و ۱۷ اثر ثبت جهانی، شاهدی بر این مدعاست. بافتهای تاریخی زیبا، نشانگر اصالت و فرهنگ غنی این دیار است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: در کنار اینها، صنایع دستی اصفهان سهمی بیش از دو سوم صنایع دستی کشور و یک سوم صنایع دستی جهان را داراست. در هر گوشه از شهر و استان، عطر هنر هنرمندان چیرهدست، جلوهگری میکند و در حوزه معماری نیز جلوههای بینظیری از هنر و صنعت قابل مشاهده است.
حبیبی گفت: صنعت گردشگری اصفهان نیز دارای ظرفیتها و جاذبههایی کمنظیر است که در مقایسه با بسیاری از شهرهای جهان برتری دارد. بیشک، برگزاری این گونه همایشها چراغ راهی است برای سیاستگذاران و برنامهریزان حوزه گردشگری پایدار و مسئولانه، تا بتوانیم برنامهریزیهای دقیق و قابل قبولی در خور شایستگی این استان و ظرفیتهای عظیم آن داشته باشیم. هدف ما این است که اصفهان را بار دیگر در جایگاه جهانی خود معرفی کنیم و در این قله ارزشمند، بهصورت پایدار باقی بمانیم.
وی افزود: اگر برگزاری این همایشها بتواند با هماهنگی بهتر در حوزه اجرا و شناخت دقیق نیازها و چالشهای موجود، به واقعیتهای این حوزه نزدیک شود، یقیناً روشنگر مسیر ما خواهد بود. ما نیز از این مسیر بهره خواهیم برد و در سیاستگذاریهای استان به کار خواهیم گرفت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اظهار کرد: صنعت گردشگری، پیشران اقتصادی است که میتواند تولید ناخالص داخلی را به طرز چشمگیری افزایش دهد. طرح جامع گردشگری اصفهان به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان آماده شده و به زودی در شورای برنامهریزی استانداری تصویب خواهد شد تا براساس آن، سیاستهای کلان استان رقم بخورد.
حبیبی گفت: برگزاری این همایشهای وزین قطعاً به کاهش خطاها و بهبود برنامهریزیها کمک خواهد کرد تا به اهداف عالیهای که شایسته اصفهان است، دست یابیم.
وی افزود: ظرفیتهای بزرگی در این استان وجود دارد که تاکنون به درستی از آنها بهرهبرداری نشده است. شاید تعامل و همکاری نزدیکتر بین دانش و علم با بخشهای اجرایی بتواند این ظرفیتها را بالفعل کند و باعث شود که همواره اصفهان را در سر داشته باشیم.