کد خبر : 345498
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۰۴ - 15:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جنجال امروز مجلس؛ گروکشی تندرو‌ها / چرا قانون پالرمو باید ابلاغ شود و قانون حجاب نه؟

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در جلسه امروز از فشار طیف رادیکال برای عدم ابلاغ قانون پالرمو انتقاد کرد و گفت: ما موظف به اجرای مر قانون هستیم.

جنجال امروز مجلس؛ گروکشی تندرو‌ها / چرا قانون پالرمو باید ابلاغ شود و قانون حجاب نه؟

به گزارش سایت خبری مدارا: رویداد۲۴ نوشت: محمدتقی نقدعلی، نماینده خمینی‌شهر در جلسه امروز مجلس و در تذکری خطاب به قالیباف گفت: امیدواریم همانطور که هنوز جور تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام خشک نشده، آن را بلاغ کرد؛ قانون حجاب را که حکم خداست را هم ابلاغ کند.

وی افزود: حکم خلق را به سرعت و با جدیت بدون مشورت با شورای عالی امنیت ملی، سران قوا و رئیس جمهور قبل از خشک شدن جوهر ابلاغ کردید لذا تقاضا می‌کنیم که ریاست مجلس قانون حجاب که حکم خدا و رسول خداست را مثل پالرمو ابلاغ کند و جلوی این وضعیت ناهنجار که دل هر ایرانی را به درد آورد، ترمیم ببخشد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نیز در پاسخ به او گفت: من نمی‌دانم این چه نگاهی است و کجای قانون اجازه طرح این موضوع را می‌دهد که یا قانون حجاب را ابلاغ کنید یا قانون پالرمو را ابلاغ نکنید!

وی افزود: من تاکنون نخواستم که با صراحت بگویم، اما شورای عالی امنیت ملی بر اصل ۱۷۶ یک وظایفی به عهده دارد و دبیرخانه آن به صورت مکتوب ابلاغ کرده که این قانون (قانون حجاب) فعلا ابلاغ شود؛ لذا من نمی‌توانم ابلاغ کنم.

قالیباف تاکید کرد: بحث پالرمو هم ربطی به مجلس دوازدهم ندارد. بحث پالرمو و CFT در مجلس دهم تصویب شده، شورای نگهبان ایراد گرفته و وقتی مجلس بر نظر خود اصرار کرده، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است. در همین وضعیت بوده تا همین اواخر که آقای رئیس جمهور به صورت کتبی از محضر حضرت آقا تقاضا کرده که این مجدد در دستور مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار بگیرد. وقتی که در دستور مجمع آمده و بعد از بررسی طی چند جلسه، به آن رای داده است و تبدیل به قانون شده است. وقتی قانون است، من باید ابلاغ کنم، اما می‌گویند این را هم مثل آن ابلاغ نکن!

وی با تاکید بر اینکه خواهش میکنم دوستان در رسانه‌ها عوام‌فریبی نکنند، گفت: ما وظیفه داریم که مر قانون را اجرا کنیم.

رئیس مجلس پاسخ صریح و روشنی به تذکر نقدعلی و همفکرانش داده است، اما بد نیست، به چند نکته قابل توجه دیگر در این خصوص اشاره کنیم:

۱. جناب نقدعلی همان طور که رئیس مجلس تاکید کردند، تصمیم به عدم اجرای قانون حجاب در شورای عالی امنیت ملی گرفته شده و ربطی به قانون پالرمو یا دیگر قوانین ندارد. به عبارت دقیق‌تر اساسا تصمیم درباره ابلاغ یا عدم ابلاغ قوانین در حیطه اختیارات رئیس مجلس نیست و او صرفا موظف است که قوانین را ابلاغ کند.

۲. نقدعلی در جلسه امروز از اینکه قالیباف برای ابلاغ قانون پالرمو با سران قوا و شورای عالی امنیت ملی مشورت نکرده، انتقاد می‌کند در حالی که این موضوع اساسا بدعت است. فرآیند قانون گذاری در این کشور مشخص است و مجلس و سایر نهاد‌ها موظف به رعایت آن هستند. آنچه در خصوص قانون حجاب پیش آمد یک استثنا است که به فراخور شرایط مملکت پدید آمده است. ضمن اینکه در آن فقره هم مجلس با شورای عالی امنیت ملی مشورت نکرده، بلکه این نهاد عالی طبق وظایف خود تصمیم گرفته و به مجلس ابلاغ کرده است.

۳. نکته دیگر اینکه آقای نقدعلی قانون حجاب را در حکم «حکم خدا» و «حکم رسول خدا» تلقی می‌کند! این هم موضوع عجیب و قابل تاملی است که نباید از آن غفلت کرد. چه کسی گفته مصوبه‌ای که در مجلس اصولگرای دوازدهم، آن هم با پنهان‌کاری و بدون شفافیت تصویب شده و بنا به تایید شورای عالی امنیت ملی، اجرای آن بحران ساز خواهد بود؛ حکم خداست؟!

اخبار مرتبط:
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد
جمع‌آوری کارت‌ سوخت کلید خورد

طرح جدید دولت برای به‌روزرسانی شیوه توزیع سوخت از امروز وارد مرحله آزمایشی می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، قرار است در یکی از جایگاه‌های سوخت تهران، روند حذف کارت سوخت کلید بخورد و فرآیند سوخت‌گیری تنها از طریق کارت بانکی انجام شود.

منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است