کد خبر : 345394
انتشار : 2025/05/25 - 10:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرهای خوش برای کامیون داران؛ از تخفیف بیمه تا سهمیه سوخت

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری گفت: تعدادی از رانندگان مشمول تخفیف بیمه نشده بودند که مقرر شد تا این تعداد هم در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار بگیرد. سهمیه سوخت رانندگان هم بر اساس پیمانش است.

خبرهای خوش برای کامیون داران؛ از تخفیف بیمه تا سهمیه سوخت

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: مهدی خضری، معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری گفت: در سنوات گذشته، دولت یک تخفیف برای بیمه رانندگان در نظر گرفته بود که سال‌هاست این امتیاز به رانندگان داده شده است. امسال با توجه به افزایش ۴۵ درصدی حق بیمه رانندگان از ابتدای سال، با اعتراضاتی از سوی صنف رانندگان مواجه بودیم.

وی افزود: همچنین بر اساس تصمیم اتخاذ شده، تعدادی از رانندگان مشمول تخفیف بیمه نشده بودند که مقرر شد تا این تعداد هم در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار بگیرد. سهمیه سوخت رانندگان هم بر اساس پیمانش است.

این مقام مسئول ادامه داد: بحث سه‌نرخی شدن سوخت رانندگان هم در جلسه‌ای با وزارت راه، وزارت کشور و وزارت نفت مطرح و مقرر شد هر تصمیم برای رانندگان، حتما با تشکیل جلسات تخصصی با نمایندگان انجمن‌ها و کانون صنفی باشد.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است