کد خبر : 345110
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - 20:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۲۵ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از شناسایی و دستگیری ۲۵ نفر از محکومان متواری در راستای اجرای طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.

۲۵ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین بساطی اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح‌های امنیت محله محور، طرح دستگیری محکومان متواری در سطح شهرستان اصفهان و در محلات هدف با هماهنگی مرجع قضائی به اجرا گذاشته شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این طرح مأموران انتظامی با انجام تحقیقات و بررسی دقیق سوابق متهمان متواری، ۲۵ نفر از محکومان تحت تعقیب را شناسایی و در چند عملیات منسجم و هماهنگ آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به این که محکومان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند از شهروندان خواست در راستای ارتقا امنیت پایدار در جامعه هرگونه اخبار و اطلاعات پیرامون موارد مشکوک و مجرمانه را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار مرتبط:
۳۷ هزار گذرنامه زیارتی در قرارگاه اربعین اصفهان صادر شد
۳۷ هزار گذرنامه زیارتی در قرارگاه اربعین اصفهان صادر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به صدور ۳۷ هزار گذرنامه زیارتی، از زائران خواست تا با استفاده از پلیس من و دفاتر پلیس +۱۰ رونددریافت گذرنامه را تسهیل بخشند.

صدور  ۳ هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب اصفهان
صدور ۳ هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب اصفهان

معاون وظیفه عمومی استان اصفهان از صدور ۳ هزار و ۶۳۴ مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیرغایب برای اعزام به سفر زیارتی عتبات عالیات از ابتدای محرم تاکنون خبر داد.

اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده رود اعطا شود
اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده رود اعطا شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از عملکرد وزارت نیرو در تخصیص آب به کشاورزان انتقاد کرد و خواستار اعطای اختیارات ویژه برای مدیریت حوضه آبریز زاینده‌رود شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است