کد خبر : 344834
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ - 14:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

طعنه سنگین روزنامه اطلاعات به پزشکیان؛ ما هم به جای ماشین، خر سوار می‌شدیم

روزنامه اطلاعات در واکنش به این گفته پزشکیان که «مگر ما سابقا پنکه و کولر داشتیم» نوشت: بنده حتی یادم هست که به جای اتومبیل فعلی، خر داشتیم!

طعنه سنگین روزنامه اطلاعات به پزشکیان؛ ما هم به جای ماشین، خر سوار می‌شدیم

به گزارش سایت خبری مدارا: این سخن رئیس جمهور در باره صرفه جویی در مصرف برق که چند روز پیش اظهار داشت «مگر ما سابقا پنکه و کولر داشتیم» با نقد‌هایی در فضای مجازی و رسانه‌ای رو‌به‌رو شد.

دولت فخیمه هم پیشنهاد داد که بانک‌ها و ادارات رأس ۶ صبح (کلۀ صبح سابق)، سر کار خود حاضر شوند که بشود از نور بیشتری در روز استفادۀ مجانی کرد. بعدش هم که مدارس اضافه شدند. سابق فقط شاطر‌ها و کله پز‌ها صبح زود از منزل می‌زدند بیرون، الآن به حول و قوّۀ مسؤولین، کارمندان و دانش آموزان هم بدین اصناف اضافه شدند و فی الجمله سحرخیز شدند. باشد که کمپلت کامروا گردند!

ناطق سپس افزود: ایهاالناس!… مگر ما سابق بر این، در دوران قدیم، پنکه و کولر داشتیم؟

احسنت! حقا که درست می‌فرمایید. بنده حتی یادم هست که به جای اتومبیل فعلی، خر داشتیم!

اخبار مرتبط:
آمار قطعی فوتی‌های بندر شهید رجایی اعلام شد
آمار قطعی فوتی‌های بندر شهید رجایی اعلام شد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از محرز شدن فوت آخرین مفقودی انفجار بندر شهید رجایی خبر داد.

نحوه تسویه بدهی بابک زنجانی مشخص شد
نحوه تسویه بدهی بابک زنجانی مشخص شد

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه قرار بر این است، بابک زنجانی با فروش نیکل‌ها، بدهی خود را تسویه کند، گفت: بدهی ها را با رمز ارز خودش تسویه نمی‌کنیم.

سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات
سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: امیدواریم با ایران به توافق برسیم؛ اما دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران هرگز آسانی نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است