کد خبر : 344778
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ - 10:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ابطحی: فکر می‌کنم در هر صورت مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه خواهد رسید

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: باور بنده بر این است که اکنون در پیچ سخت مذاکرات قرار داریم، اما کل دنیا نیاز دارند که از این پیچ عبور کنیم.

ابطحی: فکر می‌کنم در هر صورت مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه خواهد رسید

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: باور بنده بر این است که اکنون در پیچ سخت مذاکرات قرار داریم، اما کل دنیا نیاز دارند که از این پیچ عبور کنیم.

حجت الاسلام سیدمحمد علی ابطحی با اشاره به آخرین تحولات در روند مذاکرات ایران و آمریکا، اظهارکرد: از نگاه بنده روند مذاکرات بعد از سفر ترامپ به منطقه و علاقه ترامپ به ارتباط اقتصادی با کشورهای همسایه ایران در سطح وسیع، متفاوت خواهد بود. طبیعی است که  امروز نیاز آمریکا به مذاکره با ایران خیلی جدی تر شده است. چراکه  اگر سرمایه گذاری های آمریکا بخواهد به نتیجه برسد، باید منطقه آرام باشد. قطعا منطقه آرام نیز بدون حضور آرام ایران شکل نخواهد گرفت.

نسبت به آینده مذاکرات خوش بین هستم

وی در ادامه اظهار کرد: من فکر می کنم که در هر صورت مذاکرات به نتیجه خواهد رسید.  به دست آوردن حداقل هایی که ایران نیاز دارد، مانند غنی سازی برای اهداف صلح آمیز قابلیت عملیاتی شدن از طریق مذاکرات را دارد. من باورم بر این است که اکنون پیچ سخت مذاکرات قرار داریم. عبور از این پیچ سخت برای همه دنیا لازم است. حقوق اولیه ایران در NPT باید رعایت شود. بنده نسبت به آینده مذاکرات نسبت به گذشته خوش بین تر هستم.

کشورهای عربی منطقه پشتیبان اصلی مذاکرات هستند

این فعال سیاسی اصلاح طلب، تصریح کرد: کشورهای عربی منطقه که بستر  سرمایه گذاری ترامپ را فراهم کرده اند، یکی از پشتیبان های اصلی روند صلح در منطقه و به نتیجه رسیدن مذاکرات هستند. طبیعتا اروپایی ها از آنجا که در مذاکرات نیستند، نقش فعالی به نفع مذاکرات ندارند. حتی دوست دارند که نقش مخرب را ایفا کرده که در نتیجه مذاکرات فعال تر شوند. اما روندی که وزارت خارجه پش گرفته، روند خوبی است که با اروپا نیز وارد گفت وگو شده است. بنده فکر می کنم امروز بیشتر مشکل اروپا با آقای ترامپ است تا با ایران.

اخبار مرتبط:
آمار قطعی فوتی‌های بندر شهید رجایی اعلام شد
آمار قطعی فوتی‌های بندر شهید رجایی اعلام شد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از محرز شدن فوت آخرین مفقودی انفجار بندر شهید رجایی خبر داد.

نحوه تسویه بدهی بابک زنجانی مشخص شد
نحوه تسویه بدهی بابک زنجانی مشخص شد

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه قرار بر این است، بابک زنجانی با فروش نیکل‌ها، بدهی خود را تسویه کند، گفت: بدهی ها را با رمز ارز خودش تسویه نمی‌کنیم.

سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات
سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: امیدواریم با ایران به توافق برسیم؛ اما دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران هرگز آسانی نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است