کد خبر : 344730
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ - 10:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶۷ هزار دستگاه وسیله نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های اصفهان تعیین تکلیف شد

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان از تعیین تکلیف ۶۷۶۱۴ دستگاه وسیله نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های اصفهان خبر داد.

۶۷ هزار دستگاه وسیله نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های اصفهان تعیین تکلیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛سید محمد موسویان درسی و دومین جلسه تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های استان که با حضور معاون حقوق عامه، راهور، نیروی انتظامی، اموال تملیکی، گمرک و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، گفت: در راستای حفظ حقوق شهروندی و حقوق عامه و با هدف جلوگیری از انباشت وسایل نقلیه رسوبی و توقیف شده از اردیبهشت ۱۴۰۳ تاکنون ۶۷۶۱۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت از پارکینگ‌های استان خارج و تعیین تکلیف شده است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: این نشست‌ها به صورت مستمر و با حضور مسئولان ذی‌ربط برگزار می‌شود و تا تعیین تکلیف و سامان‌دهی کامل وسایل نقلیه توقیفی ادامه خواهد داشت.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان تصریح کرد: سیاست بر این است که تعیین تکلیف وسایل نقلیه به نحوی انجام شود که این نوع وسایل کمتر در پارکینگ بمانند تا هم از بروز خسارت به بیت المال و هم اشخاص خودداری شود، پس باید دستگاه‌های متولی و اجرایی مربوطه اهتمام ویژه در جهت تعیین تکلیف سریع این وسایل نقلیه داشته باشند تا منجر به رسوب وسایل نقلیه در پارکینگ‌ها نشود.

وی در ادامه ضمن انتقاد به نحوه نظارت‌ها و نگهداری این نوع وسایل نقلیه در پارکینگ‌های استان گفت: متصدیان پارکینگ‌ها باید نهایت تلاش و همت خود را جهت حفظ این نوع وسایل نقلیه که نزد آنها امانت می‌باشد در اجرای دستور العمل ساماندهی فرآیند توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در پایان از تمامی شهروندان خواست نسبت به تعیین تکلیف و ترخیص وسایل نقلیه خود اقدامات لازم را به عمل آورند و نیروی انتظامی هم در این حوزه اطلاع رسانی‌های لازم را داشته باشد.

اخبار مرتبط:
اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از نفوذ موج گرما به استان و افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما از فردا تا پایان هفته جاری خبرداد.

هشدار درباره توقف روند سرمایه‌گذاری شهری در اصفهان
هشدار درباره توقف روند سرمایه‌گذاری شهری در اصفهان

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر اصفهان با ابراز نگرانی از تعلل در برگزاری جلسات شورای عالی سرمایه‌گذاری،گفت: تداوم این روند آینده پروژه‌های مشارکتی و توسعه شهری را تهدید می‌کند.

پرواز اصفهان – رشت دوباره برقرار شد
پرواز اصفهان – رشت دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان از برقراری مجدد پرواز در مسیرهای اصفهان به رشت و بالعکس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است