کد خبر : 344413
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ - 10:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه اصولگرا: مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی‌، پرتنش بود / آن‌ها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند

اروپایی‌ها در آخرین مذاکرات خود با ایران، صراحتاً به این موضوع اشاره کردند که آنها هم باید در این توافق سهم داشته باشند، «شریک» باشند و در جریان مذاکرات حضور داشته باشند.

روزنامه اصولگرا: مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی‌، پرتنش بود / آن‌ها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه فرهیختگان نوشت: اروپایی‌ها در آخرین مذاکرات خود با ایران، صراحتاً به این موضوع اشاره کردند که آنها هم باید در این توافق سهم داشته باشند، «شریک» باشند و در جریان مذاکرات حضور داشته باشند.

مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی روز جمعه در کنسولگری ایران در استانبول برگزار شد، آن‌طور که کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه گفته در این جلسه در مورد آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای و لغو تحریم‌ها صحبت شده است. بر مبنای کسب اطلاع «فرهیختگان»، مذاکرات روز جمعه با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش میان طرفین بوده است.

سه کشور اروپایی، مواضعی تند را مطرح کردند و تهدیداتی جدی را روی میز گذاشتند. اروپایی‌ها، علاوه بر تأکید بر اینکه مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال می‌کنند و حتی فراتر از آن تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ایران فعال خواهند کرد، در مورد روند مذاکرات و محتوای آن هم به این موضوع اشاره داشتند که باید بندی تحت عنوان «ماشه پلاس» در متن توافق احتمالی درج شود.

به این معنی که فارغ از امتیاز‌هایی که میان ایران و آمریکا ردوبدل می‌شود و توافقاتی که طرفین حاصل خواهند کرد، اروپا باید همچنان از قدرت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برخوردار باشد و این اختیار را داشته باشد که هرزمان احساس کرد ایران به تعهداتش عمل نکرده است، آن را فعال کند.

اروپایی‌ها صراحتاً به این موضوع اشاره کردند که آنها هم باید در این توافق سهم داشته باشند، «شریک» باشند و در جریان مذاکرات حضور داشته باشند. در حال حاضر در مورد ادعا‌های مطرح‌شده توسط سه کشور اروپایی، اختلاف‌نظر‌های جدی وجود دارد و بحث‌ها همچنان ادامه دارد. به نظر می‌رسد، اروپایی‌ها از اتفاقاتی که در اوکراین در حال وقوع است و مواضع ترامپ در مورد جنگ اوکراین، آشفته‌اند و به دنبال آن هستند که پرونده مذاکرات هسته‌ای ایران را وجه‌المصالحه درگیری‌شان با ترامپ در مورد اوکراین قرار دهند.

آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.

برمبنای اطلاعات رسیده به «فرهیختگان» طرف ایرانی هم در پاسخ به این موضوع تأکید داشته که مذاکرات با آمریکا در حال پیش روی است و ایران برای حضور طرفین اروپایی در مذاکرات، مسئله‌ای ندارد، اما می‌بایست مبتنی بر این شرط باشد که اروپا مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال نکند، در غیراین‌صورت ایران از NPT خارج می‌شود.

کشور‌های اروپایی هم در پاسخ علاوه براینکه حاضر به دادن تعهدی مبنی برعدم فعال‌سازی مکانیسم ماشه نشدند به این موضوع تأکید کردند که این مکانیسم باید تمدید شود و در ابعادی گسترده‌تر در توافق تازه درج شود.

اخبار مرتبط:
طعنه روزنامه کیهان به قالیباف
طعنه روزنامه کیهان به قالیباف

کیهان نوشت: دین اسلام از قدرت اداره جامعه برخوردار است. این دینداران هستند که باید بتوانند دین را کارآمد نشان بدهند.

پشت پرده طرح استیضاح وزیر راه
پشت پرده طرح استیضاح وزیر راه

گیریم فرزانه صادق استیضاح شد، از وزارتخانه رفت و در نبود آن وزیر دیگر، تیم فوتبال دولت، ۹نفره شد! آیا نمایندگان محترم مجلس گمان دارند چنین استیضاحی در جهت منافع ملی است؟

صدور حکم اعدام برای ۳ متهم اصلی حادثه شاهچراغ
صدور حکم اعدام برای ۳ متهم اصلی حادثه شاهچراغ

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: ۳ تن از این متهمان به اتهام معاونت در افساد فی الارض به مجازات اعدام محکوم شدند. این سه نفر که به نوعی مغز متفکر و محور اصلی اقدامات تروریستی در داخل کشور بودند علاوه بر اتهام معاونت در افساد فی الارض با اتهام معاونت در محاربه نیز مواجه بودند که در این خصوص نیز هر کدام به ۲۵ سال حبس محکوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است