کد خبر : 342600
انتشار : 2025/05/06 - 14:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

آمریکا یک سامانه ضدموشکی «پاتریوت» را از اسرائیل به اوکراین منتقل کرد

دولت ترامپ در حال انتقال یک سامانه پدافند هوایی پاتریوت از اسرائیل به اوکراین است. این موضوع را یک مقام آمریکایی روز دوشنبه به وب‌سایت Middle East Eye تأیید کرد. این سامانه پس از تعمیر و بازسازی به اوکراین فرستاده خواهد شد.

آمریکا یک سامانه ضدموشکی «پاتریوت» را از اسرائیل به اوکراین منتقل کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: میدل ایست آی نوشت: دولت ترامپ در حال انتقال یک سامانه پدافند هوایی پاتریوت از اسرائیل به اوکراین است. این موضوع را یک مقام آمریکایی روز دوشنبه به وب‌سایت Middle East Eye تأیید کرد. این سامانه پس از تعمیر و بازسازی به اوکراین فرستاده خواهد شد.

در ادامه این مطلب آمده: این اقدام که نخستین بار روز یکشنبه توسط نیویورک تایمز گزارش شد، از سوی دولت ترامپ به عنوان نشانه‌ای از حمایت از کی‌یف تعبیر شده است. این تحول پس از دیدار ماه گذشته ترامپ و رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، در واتیکان در رم صورت می‌گیرد؛ دیداری که با هدف ترمیم روابط پرتنش گذشته دو کشور انجام شد.

ترامپ در هفته‌های اخیر انتقادات خود از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، را تشدید کرده است و آمریکا و اوکراین نیز به توافقی مورد انتظار در زمینه مواد معدنی حیاتی دست یافته‌اند.

با این حال، یک مقام کنونی دولت آمریکا و یک مقام سابق به MEE گفتند که انتقال سامانه پاتریوت ممکن است حامل پیامی به ایران نیز باشد؛ پیامی مبنی بر اینکه دولت ترامپ آمادگی دارد تنش‌ها در منطقه را کاهش دهد، در حالی که همچنان به مذاکرات هسته‌ای ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، توافق برای انتقال سامانه پاتریوت در ماه سپتامبر و در زمان دولت سابق بایدن با اسرائیل انجام شد، اما اجرای آن همچنان به تأیید دولت ترامپ نیاز دارد.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است