کد خبر : 342588
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ - 11:33
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مراجعه بیش از ۲۰۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی در پی آلودگی هوا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اظهار کرد: در ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۲۰۰۰ نفر به دلیل مشکلات قلبی و تنفسی غیرعفونی در پی آلودگی هوا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند. وی افزود: ۱۰ درصد از مراجعه‌کنندگان یعنی بیش از ۲۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری و دیگر بیماران صورت سرپایی درمان شده‌اند.

مراجعه بیش از ۲۰۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی در پی آلودگی هوا

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مراجعه بیش از ۲۰۰۰ نفر به مراکز درمانی استان خوزستان در پی آلودگی هوا خبر داد.

دکتر میثم معزی امروز (۱۵ اردیبهشت) اظهار کرد: در ۷۲ ساعت گذشته، بیش از ۲۰۰۰ نفر به دلیل مشکلات قلبی و تنفسی غیرعفونی در پی آلودگی هوا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند.
وی افزود: ۱۰ درصد از مراجعه‌کنندگان یعنی بیش از ۲۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری و دیگر بیماران صورت سرپایی درمان شده‌اند.
معزی تاکید کرد: در این شرایط آب و هوایی توصیه می‌شود مردم حتما در خانه بمانند و از رفت و آمد غیرضروری بپرهیزند.
اخبار مرتبط:
سخنگوی دولت: الوعده وفا؛ پیامک‌های حجاب پیگیری شد
سخنگوی دولت: الوعده وفا؛ پیامک‌های حجاب پیگیری شد

سخنگوی دولت، در نشست خبری درباره پیامک‌های حجاب گفت: الوعده وفا؛ دولت در جریان ماجرا قرار گرفته و پیگیری انجام شده است.

خواهر امیر تتلو: برای امیر آیه‌الکرسی بخوانید!
خواهر امیر تتلو: برای امیر آیه‌الکرسی بخوانید!

نغمه مقصودلو، خواهر امیرحسین مقصودلو با انتشار پستی اینستاگرامی از هواداران برادرش خواست که برای وی آیت الکرسی بخوانند.

ساعده سیما: انتخاب من به‌عنوان سخنگوی باشگاه استقلال دقیق است!
ساعده سیما: انتخاب من به‌عنوان سخنگوی باشگاه استقلال دقیق است!

سخنگوی باشگاه استقلال گفت: انتخاب بنده برای این جایگاه به مجموعه مهارت و فعالیت‌های بنده مربوط می‌شود. به نظرم در انتخاب مدیران، حوزه‌های کاری من نقش داشته است. برای سخنگو، نیاز به توانمندی‌هایی برای ارتباط با رسانه‌ها و هواداران و البته شفاف صحبت کردن درباره برنامه‌های باشگاه است که با توجه به سوابق کاری‌ام این انتخاب دقیق است!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است