کد خبر : 342429
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ - 12:25
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

خالی شدن حساب مشتریان یک پمپ بنزین در تهران

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی متهمی خبر داد که در یک پمپ بنزین با روش اسکیمر از ۱۵۰ نفر کلاهبرداری کرده بود.

خالی شدن حساب مشتریان یک پمپ بنزین در تهران

به گزارش سایت خبری مدارا: سردار داود معظمی گودرزی در این باره گفت: تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شدند مبالغی بصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است. پس از اخذ اظهارات مالباختگان این پرونده موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

وی افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا پایتخت مشخص شد قربانیان این پرونده عموما پس از بنزین زدن در نقاط مختلفی از پمپ بنزین‌های تهران حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند و تعداد شکات این پرونده بیش از ۱۵۰ نفر است و همچنان نیز در حال افزایش است.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: در روند پیگیری پرونده پلیس به سرنخ‌های جدیدی رسید و مشخص شد متهم با ترفند استخدام به عنوان کارگر و متصدی پمپ بنزین فعالیت خود را پیش می‌برد که با سرعت عمل پلیس شناسایی و پس از تشریفات قضایی در حالی که در یک پمپ بنزین در شمال تهران مشغول کپی کردن کارت‌های شهروندان بود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

معظمی گودرزی با اشاره به مسئول سازی قانونی در خصوص سرقت‌هایی که به این شیوه و با سوءاستفاده از پوشش متصدیان پمپ بنزین صورت می‌گیرد به جایگاه داران هشدار داد: کسانی که در این حوزه فعالیت دارند بدانند مسئول سازی قانونی صورت می‌گیرد و مالکان جایگاه سوخت مطابق قانون باید در مقابل اموال به یغما رفته مردم پاسخگو باشند و مسئولیت هرگونه سوءاستفاده از کارت‌های بانکی شهروندان از سوی کارکنان آنها بر عهده‌ی جایگاه داران است.

وی به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشته باشید به هیچ عنوان کارت بانکی خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهید و حتما عملیات بانکی و وارد کردن رمز را شخصا انجام دهید چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت‌خوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شما امکان‌پذیر نخواهد بود، همچنین می‌توانید در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با ما درمیان بگذارید.

اخبار مرتبط:
حمله گسترده اسرائیل به یمن؛ ۳۰ جنگنده الحدیده را بمباران کردند
حمله گسترده اسرائیل به یمن؛ ۳۰ جنگنده الحدیده را بمباران کردند

رسانه‌های صهیونیستی از حمله گسترده جنگنده‌های رژیم اسرائیل به بندر حدیده یمن خبر دادند.

دامپزشکی: در حادثه بندر شهید رجایی ۲ کانتینر گوشت، ۱۷ کانتینر ماهی و ۲۳ کانتینر گوشت گوساله و پای مرغ از بین رفت
دامپزشکی: در حادثه بندر شهید رجایی ۲ کانتینر گوشت، ۱۷ کانتینر ماهی و ۲۳ کانتینر گوشت گوساله و پای مرغ از بین رفت

رئیس سازمان دامپزشکی کشور جزییات کانتینر های اسیب دیده گوشت، ماهی و مرغ در بندر رجایی را توضیح داد.

اختلاف‌ها سر ماندن یا رفتن زاکانی بالا گرفت/ اقراریان: زاکانی شناخت دقیقی از تحولات جامعه ندارد
اختلاف‌ها سر ماندن یا رفتن زاکانی بالا گرفت/ اقراریان: زاکانی شناخت دقیقی از تحولات جامعه ندارد

شورای شهر تهران این روزها بیش از هر زمان دیگری صحنه تقابل دیدگاه‌ها درباره عملکرد علیرضا زاکانی، شهردار پایتخت شده است. از یک‌سو گروهی از اعضای شورا با انتقاد از آنچه «نگاه دوگانه و بسته مدیریتی» می‌خوانند، خواستار تغییر شهردار هستند و از سوی دیگر، حامیان زاکانی تلاش دارند با تأکید بر عملکرد مثبت شهرداری، از ادامه حضور او دفاع کنند. این تنش‌ها در حالی شدت گرفته که برخی اعضا هشدار می‌دهند شورا نباید به میدان کشمکش‌های سیاسی و شخصی تبدیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است