کد خبر : 341988
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - 13:03
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

بخشدار هرمز: غارت خاک هرمز کذب است / گفته‌اند که با ماشین آلات خاک را برده‌اند در حالیکه ما تاکنون چنین چیزی را در هرمز مشاهده نکردیم

محمد بنده، بخشدار هرمز، درباره‌ی ارزش مادی خاک هرمز گفت: هرمز ۶۰۰ میلیون سال پیش از طریق آتشفشان‌ها به وجود آمده، دوباره پایین رفته و سپس پدیدار شده است. هرمز در اصل دو بار تشکیل شده است. خاک هرمز نیز ارزش مادی و یا صنعتی ندارد. این خاک فقط در محل خودش قشنگ است. خاکی که در این منطقه وجود دارد بر اساس جزر و مد شکل می‌گیرد. یک سری باد محلی باعث مواج شدن دریا می‌شود و این خاک‌های نقره‌ای که آهن در آن وجود دارد، از زیر دریا بالا می‌آید.

بخشدار هرمز: غارت خاک هرمز کذب است / گفته‌اند که با ماشین آلات خاک را برده‌اند در حالیکه ما تاکنون چنین چیزی را در هرمز مشاهده نکردیم

به گزارش سایت خبری مدارا: جزیره‌ی هرمز در نوروز ۱۴۰۴ میزبان گردشگران بسیاری بود. انتشار برخی تصاویر از جمع‌آوری خاک ساحل سرخ توسط گردشگران واکنش‌های بسیاری را به دنبال داشت. اگرچه مسئولین هرمز معتقدند که آنقدر هم ابعاد این ماجرا بزرگ نبوده و برخی به دنبال سیاه نمایی در رابطه با گردشگری در هرمز هستند.

محمد بنده، بخشدار هرمز، درباره‌ی ارزش مادی خاک هرمز به «انتخاب» گفت: «هرمز ۶۰۰ میلیون سال پیش از طریق آتشفشان‌ها به وجود آمده، دوباره پایین رفته و سپس پدیدار شده است. هرمز در اصل دو بار تشکیل شده است. خاک هرمز نیز ارزش مادی و یا صنعتی ندارد. این خاک فقط در محل خودش قشنگ است. خاکی که در این منطقه وجود دارد بر اساس جزر و مد شکل می‌گیرد. یک سری باد محلی باعث مواج شدن دریا می‌شود و این خاک‌های نقره‌ای که آهن در آن وجود دارد، از زیر دریا بالا می‌آید. این خاک در برخی از روز‌ها پایین می‌رود و مشخص نمی‌شود، به خاطر مشخص نبودنش در برخی از روز‌ها، عده‌ای می‌گویند خاک را برده‌اند. جریان‌های آبی به تغییر خاک و رنگ و شکل ساحل کمک می‌کند. آب دور تا دور جزیره جریان دارد و مواد آهنی با جریان آب جا به جا می‌شود. »

وی درباره‌ی ادعای خروج خاک هرمز بیان کرد: «غارت خاک هرمز حرف کذب است. گفته‌اند که با ماشین آلات خاک را برده‌اند در حالیکه ما تاکنون چنین چیزی را در هرمز مشاهده نکردیم. مسأله‌ی خاک بردن مسافران هم آنقدر جدی نیست. مردم هرمز نسبت به خاک اینجا مانند ناموسشان برخورد می‌کنند و هر گردشگری هم که می‌آید از داخل اسکله رد می‌شود و از طریق سه چرخه‌ها به اماکن تفریحی برده می‌شوند. آن بخشی که خاک نقره‌ای دارد و به ساحل سرخ معروف است، زیر نظر افراد محلی است. فرد اگر می‌خواهد این خاک را بردارد، چگونه می‌خواهد ۴۲ کیلومتر آن را حمل کند و به اسکله برساند؟ هرمز مثل دیگر جزایر نیست که افراد ماشین داشته باشند، ماشین در اختیار افراد بومی است. در نتیجه اگر فرد خاک را با خود ببرد، آن صاحب سه چرخه از آن‌ها می‌خواهد خاک را بریزند. عمدتاً خاک را با بطری آب معدنی جا به جا می‌کنند و مردم می‌بینند که این خاک برده شده است. اگرچه تمامی مسافرین با این بطری‌ها خاک ببرند، اینقدر نیست که خاک تمام شود. »

وی در رابطه با رقابت با هرمز اظهار داشت: «موضوع اصلی مافیایی است که نمی‌خواهد گردشگری در هرمز رونق بگیرد. الان هرمز قطب گردشگری است. همسایه‌های داخلی و همسایه‌های بیرونی کشور در حاشیه‌ی خلیج فارس دشمن این اتفاق هستند. کشور‌های حاشیه خلیج تحت تأثیر گردشگری هرمز قرار گرفته‌اند. الان هرکسی به جنوب کشور می‌آید، به هرمز هم سری می‌زند و برای عده‌ی زیادی مقصد اصلی شده است. این مافیا احساس می‌کند هرمز رقیبشان است. برخی از بلاگر‌ها نیز با شایعه پراکنی نسبت به هرمز، در حال قربانی کردن این جزیره هستند تا از تعداد مسافران کم شود. هرمز در پیک نوروز روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر مسافر داشت. این جمعیت سه برابر جمعیت خود هرمز است. اگرچه الان که هوا گرم شده است مسافر‌ها خیلی کم می‌شوند. بخشی از گردشگران هم در دی و بهمن به هرمز می‌آیند. »

بخشدار هرمز درباره‌ی مشاغل مردم این جزیره و حمایت‌های دولت در جهت بهبود گردشگری اظهار داشت: «در زمان‌هایی که گردشگر نمی‌آید، مردم به صیادی مشغول می‌شوند. در زمانی هم که مسافر می‌آید، مردم به گردشگری شامل هتل و بومگردی و غذا و حمل و نقل مشغول می‌شوند. ما نسبت به ده سال قبل قطع به یقین دچار تغییر شده‌ایم. در حال حاضر از نظر موضوع اقتصاد، مردم از صنعت گردشگری راضی هستند. اگر این صنعت نباشد، چرخ هرمز نمی‌چرخد. الان کل کشور و کل دنیا به سمت گردشگری می‌رود. دولت هم حمایت‌هایی برای رشد گردشگری دارد. دولت اگر حمایت نمی‌کرد، چگونه ۳۰ هزار نفر در یک روز به هرمز می‌آمدند؟ تولید زباله‌ی روزانه در هرمز بسیار بالاست و به صورت شبانه روز در حال تمیز کردن جزیره هستیم. ناوگان حمل و نقلی که از اسکله‌ی بندرعباس به هرمز می‌آید هم تقویت شده است. »

بنده درباره‌ی افزایش سرمایه‌گذاری در هرمز گفت: «سرمایه گذار‌های متعددی به هرمز آمده و مشغول هستند. عده‌ای در حال ساخت هتل هستند و بومگردی‌هایی نیز ساخته شده است. سرمایه‌گذار‌هایی نیز در زمینه‌ی ورزش‌های آبی مشغول‌اند. ما باید هرمز را شناسنامه دار کنیم و هرمز را به یک نقطه‌ی گردشگری بکر تبدیل کنیم. برخی از کشور‌های اینگونه هستند که ورود و خروج به جزایر تفریحی‌شان با اپلیکیشن‌هایی همراه است که فرد حس کند وارد یک جزیره‌ی مدرن و با هویت شده است. »

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است