کد خبر : 341443
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ - 19:00
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

وزیر کشور: برخی مقصرین در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، احضار شدند/ به قطعیت اعلام می‌کنیم که آتش کنترل شده و آتش‌نشانان مشغول لکه‌گیری هستند

به گفته مومنی، آتش‌یوزی بندر شهید رجایی کنترل و مهار شده است و آتش‌نشانان مشغول لکه‌گیری هستند.

وزیر کشور: برخی مقصرین در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، احضار شدند/ به قطعیت اعلام می‌کنیم که آتش کنترل شده و آتش‌نشانان مشغول لکه‌گیری هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: اسکندر مومنی وزیر کشور در گفت‌و‌گو با شبکه خبر درباره آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی اظهار کرد:‌ این حادثه را مجدد عمیقا خدمت خانواده جان‌باختگان تسلیت می‌گویم. تاکنون ۴۶ متوفی و جانباخته در این عملیات داشتیم و تقریبا تعداد آنهایی که شناسایی نشده‌اند با مفقودین و جنازه‌ها برابری دارد.  تیم‌های تشخیص هویت نیروی انتظامی در این زمینه در حال فعالیت هستند و تعداد مجروحین هم به ۱۲۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وزیر کشور بیان کرد: درباره آتش شب گذشته هم عنوان کردیم که از چند جبهه آتش‌نشان‌ها و نیرو‌های امدادی به دل آتش زدند و مسیر‌هایی را باز کردند و اکنون کل منطقه قطعه بندی شده و مسئولیت هر قطعه به بخش‌های جداگانه واگذار شده است و اکنون به قطعیت اعلام می‌کنیم که آتش کنترل شده و مشغول لکه گیری هستند و فکر می‌کنم از امشب و فردا مسئولیت این کار را خود استان ادامه می‌دهد و عملا آتش سوزی کنترل و مهار شده است.

مومنی تاکید کرد: تصمیماتی هم گرفته شده جلسات مشترک ستاد بحران و شورای تامین استان را داشتیم و تمهیداتی انجام شده است و برخی از موضوعات و مقصرین که مشخص شدند احظار شدند و پیگیری‌ها ادامه دارد. کمیته‌ای برای بررسی علل حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی تشکیل شد.

وی افزود: در این اتفاق قصور‌هایی وجود داشت از جمله عدم رعایت نکات ایمنی و همچنین پدافند غیر عامل هم قصوری داشت.  قرار شد جلسات مستمر صورت گیرد تا به یک ایمنی کامل برسیم و اتفاقات آتی صورت نگیرد. همچنین  قرار شد از محل ستاد مدیریت بحران هم منابعی برای این موضوع در نظر گرفته شود.

وزیر کشور در انتها گفت: ‌واقعا صمیمانه از همه دستگاه‌ها که در این حادثه برای کمک حاضر شدند تشکر می‌کنم. رسانه ملی سنگ تمام گذاشت و روسیه هم چند فروند هواپیما  فرستاد و این هواپیما‌ها مستقر هستند که خداراشکر تا به امروز نیاز نشده، اما صمیمانه بابت این حضور و همدردی تشکر می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس

مدیر کل بحران استان هرمزگان گفت که تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس افزایش نیافته است؛ اما دو نفر از مصدومان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد
زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد

این دیدار می‌تواند روز جمعه، دوم ماه مه، پیش از مذاکرات شنبه ایران و آمریکا برگزار شود.

آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود
آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود

سخنگوی آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه با تاکید بر اینکه پلیس به هیچ وجه در مدارس حضور نمی‌یابد گفت: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است