آذری جهرمی: ریال در حال احتضار است / کسی نیست به مردم حداقل توضیحی دهد؟
محمدجواد آذری در واکنش به بالا رفتن قیمت ارز گفت: ریال در حال احتضار است؛ وزیر اقتصادی هم نمانده که نمایندگان مجلس استیضاحش کنند تا قربانی شود و بگویند تقصیر اوست! آیا کسی نیست با مردم گفتوگو کند و حداقل توضیحی به آنها بدهد؟
به گزارش سایت خبری مدارا: وزیر ارتباطات دولت تدبیر و امید گفت: ریال در حال احتضار است؛ وزیر اقتصادی هم نمانده تا قربانی شود و بگویند تقصیر اوست!
محمدجواد آذری در واکنش به بالا رفتن قیمت ارز گفت:
ریال در حال احتضار است؛ وزیر اقتصادی هم نمانده که نمایندگان مجلس استیضاحش کنند تا قربانی شود و بگویند تقصیر اوست!
آیا کسی نیست با مردم گفتوگو کند و حداقل توضیحی به آنها بدهد؟
عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفتوگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفتوگو ندارد.
رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسهای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.