کد خبر : 337334
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 18:24
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

آخرین جلسهٔ شورای‌عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

فارس نوشت: پیگیری‌ها حاکی است بر خلاف گمانه‌زنی‌ها، موضوعی که در این جلسه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت، الزامات ارتقای امنیت سایبری بوده است؛ مسأله‌ای که کارشناسان مدت‌هاست ضرورت توجه ویژه به آن را گوشزد کرده‌اند. همچنین با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در این خصوص نیازمند گزارش دستگاه‌های معین بود، تصمیم‌گیری نهایی به جلسه بعد و بعد از ارائه این گزارش‌ها موکل شد. در نتیجه موضوع رفع فیلتر پلتفرم‌ها در دستور کار جلسه آخر شورایعالی فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ نبوده است.

آخرین جلسهٔ شورای‌عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: توضیح سربسته پایگاه اطلاع‌رسانی دولت در خصوص جلسه اخیر شورایعالی فضای مجازی و عدم پاسخگویی مرکز ملی فضای مجازی در این خصوص، سبب شد گمانه‌زنی‌های مختلفی در خصوص موضوعات مطرح در جلسه صورت گیرد و برخی نیز ادعا کردند موضوع رفع فیلتر پلترم‌ها در دستور کار بوده است.

 پیگیری‌ها حاکی است بر خلاف این گمانه‌زنی‌ها، موضوعی که در این جلسه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت، الزامات ارتقای امنیت سایبری بوده است؛ مسأله‌ای که کارشناسان مدت‌هاست ضرورت توجه ویژه به آن را گوشزد کرده‌اند. همچنین با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در این خصوص نیازمند گزارش دستگاه‌های معین بود، تصمیم‌گیری نهایی به جلسه بعد و بعد از ارائه این گزارش‌ها موکل شد.
گفتنی است امنیت فضای مجازی، یکی از مهمترین موضوعاتی است که مردم نسبت به آن دغدغه‌های جدی دارند و متخصصان مختلف نسبت به ضرورت انجام اقدامات جدی در خصوص آن هشدار داده‌اند. در یک سال اخیر حملات سایبری در دنیا به‌صورت جدی افزایش داشته و هم زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها و هم حریم خصوصی و داده‌های مردم دنیا در سامانه‌های مختلف را مورد هدف قرار داده است.
طبق گزارش‌ها تعداد حملات سایبری مختل‌کننده و مخرب جهانی تا پایان سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۰، بیش از صددرصد افزایش یافته است. ​
در نتیجه موضوع رفع فیلتر پلتفرم‌ها در دستور کار جلسه آخر شورایعالی فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ نبوده است. رویکردی که بر خلاف فضاسازی‌های رسانه‌ای، قابل پیش‌بینی و منطبق بر مصوبه پیشین این شورا بوده است.
بر اساس آن مصوبه که مربوط به جلسه رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی می‌باشد، کارگروه تشکیل‌شده به ریاست مرکز ملی فضای مجازی می‌بایست اثربخشی اقدامات صورت‌گرفته در مرحله نخست را بر اساس شاخص‌هایی، به صحن شورا گزارش دهد و این گزارش مبنای تصمیم‌گیری‌های آتی شورا قرار گیرد.
بر اساس بررسی خبرنگار فارس، این گزارش به دلیل تأخیر وزیر ارتباطات برای حضور جلسه، به شورا ارائه نشد و ارائه آن به جلسه بعدی موکول شد.
در بخش دیگری از مصوبه شورا، مرکز ملی و وزارت ارتباطات در ازای بازگشایی این دو پلتفرم، ملزم به اقداماتی بوده‌اند که هنوز از سمت این دو نهاد در خصوص اقدامات صورت‌گرفته توضیحاتی به رسانه‌ها ارائه نشده است.
اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

سیم‌کارت ۵ میلیاردی برای رند شدن با تاریخ تولد!
سیم‌کارت ۵ میلیاردی برای رند شدن با تاریخ تولد!

اگر به سراغ سایت‌های خرید و فروش سیم‌کارت بروید، با قیمت‌هایی مواجه می‌شوید که بیشتر شبیه آگهی فروش ملک یا خودروهای لوکس است. سیمکارت‌هایی با قیمت پنج میلیارد تومان!

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است