کد خبر : 337242
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 11:19
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۸۰ درصد مردم پایتخت مخالف فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی هستند/ میزان امیدواری مردم نسبت به موفقیت دولت ۳۰ درصد است

معاون اجرائی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، گفت: در نظر سنجی که از دو هزار نفر از مردم استان تهران انجام شد بیشترین نارضایتی مردم از آنتن دهی موبایل و کیفیت اینترنت در این استان بوده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۸۰ درصد مردم پایتخت مخالف فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی هستند/ میزان امیدواری مردم نسبت به موفقیت دولت ۳۰ درصد است

به گزارش سایت خبری مدارا: محمدجعفر قائم پناه روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران که با حضور رئیس جمهور در محل استانداری تهران برگزار شد، گفت: ما از دو هزار نفر از مردم استان تهران نظرسنجی داشتیم که اهم مشکلات استان تهران را اعلام کنند، در این نظر سنجی رضایت مندی مردم مورد سوال قرار گرفت در شبکه حمل و نقل عمومی ۴۵ درصد راضی بودند، ۳۳ درصد از امکانات آموزشی راضی بودند، ۳۳ درصد از وضعیت جوی، ۳۳ درصد از آب آشامیدنی و ۳۰ درصد از وضعیت گردگشگری راضی بودند و بیشترین نارضایتی از آنتن دهی موبایل و اینترنت در استان تهران بود.

معاون اجرایی رئیس جمهور، تصریح کرد: مهم‌ترین مشکلاتی که مردم تهران در پاسخ به سوالات نظرسنجی عنوان کردند، ۳۲ درصد درمورد ترافیک بود که باعث آلودگی هوا شده است، ۱۸ درصد پاسخگویان نیز از عدم ساماندهی اتباع خارجی و ۱۵/۷ درصد از وضعیت مسکن و اجاره خانه ابراز نارضایتی کردند.

قائم پناه ادامه داد: سه اقدامی که از نگاه مردم مهم بوده و خواستار حل آن بودند، حل مشکل آلودگی هوا، ترافیک، رسیدگی به ساخت و ساز‌های غیرقانونی بود، همچنین رسیدگی به بافت فرسوده، حل مشکلات اقتصادی و کنترل بازار از دیگر خواسته‌های مورد توجه مردم بوده است که در این راستا ما هر هفته جلسه تنظیم بازار داریم و وضعیت بازار را رصد می‌کنیم.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های اطراف تهران بیش از ۷۰ درصد مردم نسبت به تهران احساس نابرابری می‌کنند، ۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی هستند، ۵۴ درصد مردم مشکلات را ناشی از تحریم و فشار‌های خارجی می‌دانند و بقیه می‌گویند مدیریت دولت باید این مشکلات را حل کند، آنچه که مردم می‌گویند به حق است بخشی از این موضوعات مربوط به اقداماتی است که باید مدیریت شود.

قائم پناه با تاکید بر این که براساس نتایج حاصل از این نظرسنجی، میزان امیدواری مردم نسبت به موفقیت دولت ۳۰ درصد بوده است اظهار داشت: میزان محبوبیت رئیس دولت چهاردهم حدود ۷۳ درصد بوده است، بیش از ۸۷ درصد ساکنین تهران به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه تهران شهر امید‌ها و رویاهاست، گذشته پرافتخار دارد و برای آینده اش باید تلاش کنیم، گفت: تهران با جمعیت ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر، ۱۷ درصد جمعیت کل کشور را در بر می‌گیرد این غیر از دو و نیم میلیون نفر اتباع خارجی است که در این استان زندگی می‌کنند، جمعیت شهرنشینی در استان تهران ۹۴/۶ درصد است، دومین شهر رتبه شهرنشینی را دارد و اولین شهر قم است، بزرگترین شهر تهران فیروزکوه و کوچکترین شهرستان بهارستان است.

قائم پناه ادامه داد: تهران، ۲۹ استان کشور از نظر وسعت است، ۱۳ هزار و ۸۴۱ کیلومتر مربع وسعت دارد، نرخ تورم در آذرماه ۱۴۰۳، ۳۳/۱ بوده و در تهران ۳۲/۰۳ بوده است درمورد نرخ مشارکت اقتصادی یعنی کسانی که بالای ۱۵ سال و شاغل هستند یا نیستند ۴۰/۷ و رتبه ۱۸ را دارد.

قائم پناه افزود: نرخ بیکاری در کل کشور ۸/۱ درصد است که این عدد در استان تهران ۶/۷ و در شهر تهران ۴/۵ است، متوسط درآمد سالانه خانوار شهری در کل کشور ۲۵۷ میلیون تومان و در تهران ۳۸۲ میلیون تومان است که رتبه اول در کشور را دارد

اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

نماینده مجلس: لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» دست ضابطان قضایی را برای متهم کردن افراد بازتر می‌کند/ رئیس جمهور تا پیش از تصویب کلیات، لایحه را پس بگیرد
نماینده مجلس: لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» دست ضابطان قضایی را برای متهم کردن افراد بازتر می‌کند/ رئیس جمهور تا پیش از تصویب کلیات، لایحه را پس بگیرد

سیدمحمد جمالیان، نماینده اراک در مجلس و از امضاکنندگان نامه درخواست استرداد لایحه «نشر محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» توسط رئیس‌جمهور، گفت: آزادی بیان یکی از اصول قانون اساسی است، اما لایحه ارائه‌شده از سوی دولت با قید دو فوریت، برای اصل آزادی بیان مخاطره‌آمیز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است