کد خبر : 335008
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۵ - 10:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اصفهان آماده میزبانی از ۳ میلیون گردشگر نوروزی است

شهردار اصفهان گفت: با استناد به تجارب سال‌های گذشته، پیش‌بینی می شود امسال حدود سه میلیون گردشگر به اصفهان سفر کنند که آماده میزبانی از آنها هستیم.

اصفهان آماده میزبانی از ۳ میلیون گردشگر نوروزی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی قاسم‌زاده با اعلام اینکه شهر اصفهان به طور کامل آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است، اظهار کرد: با استناد به تجارب سال‌های گذشته، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود سه میلیون گردشگر به اصفهان سفر کنند.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از بیست‌وچهارم اسفندماه آماده استقبال از مسافران است، افزود: معاونت خدمات شهری به‌عنوان محور اصلی این برنامه‌ریزی، مسئولیت پاک‌سازی، نظافت و زیباسازی شهر را برعهده دارد و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک موظف به مدیریت ترافیک در ایام نوروز، همچنین ایجاد تسهیلات لازم برای سفرهای درون‌شهری است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه معاونت عمران موظف است تا پیش از ۲۴ اسفند، تمام پروژه‌های عمرانی را جمع‌بندی کند تا هیچ کارگاه عمرانی در سطح شهر فعال نباشد، ادامه داد: معاونت برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی با تحلیل داده‌های سال گذشته، خط‌مشی سال جدید را مشخص کرده و هماهنگی‌های لازم را انجام داده است.

قاسم‌زاده از آماده سازی فضای سبز شهر توسط سازمان پارک‌ها و فضای سبز خبر داد و گفت: سازمان زیباسازی نیز با اجرای طرح‌های ویژه، در زیباسازی معابر و اماکن شهری نقش‌آفرینی کرده است.

وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته با پلیس راهور، اداره کل آموزش‌وپرورش و دیگر نهادهای مرتبط گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی که هر سال در امر میزبانی نقش دارند، آماده ارائه بهترین خدمات هستند و با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته تلاش شده است تا همه امکانات برای پذیرایی از میهمانان نوروزی در سطح مطلوبی فراهم باشد.

اخبار مرتبط:
اصلاح الگوی مصرف راه حل جلوگیری از فرونشست اصفهان است
اصلاح الگوی مصرف راه حل جلوگیری از فرونشست اصفهان است

رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی با تاکید بر اینکه مردم نباید از بابت فرونشست زمین در اصفهان دچار نگرانی مداوم باشند، گفت: عامل اصلی این پدیده، برداشت بی‌رویه آب از سفره‌های زیرزمینی و تنها راه جلوگیری از ادامه آن، اصلاح الگوی مصرف است.

گامی نو در پیشگیری از قطع عضو بیماران
گامی نو در پیشگیری از قطع عضو بیماران

یکی از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تولید سیستم‌های پیشرفته وکیوم‌تراپی، روند درمان زخم را تسریع کرده و از قطع عضو هزاران بیمار جلوگیری کرده است.

مدیریت نادرست موجب نابودی زمین‌های پایین دست زاینده رود شده است
مدیریت نادرست موجب نابودی زمین‌های پایین دست زاینده رود شده است

نمانیده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت نادرست منابع آب و کشاورزی موجب نابودی زمین‌های مرغوب پایین دست زاینده رود شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است