کد خبر : 334184
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - 12:58
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار رمضان‌شریف: آمادگی مردم ایران برای بازسازی غزه نشان از ایثار و از خودگذشتگی دارد

رییس ستاد قدس و انتفاضه گفت: شاهد هستیم که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها سعی دارند به بهانه بازسازی غزه مردم فلسطین را از این منطقه کوچ دهند، اما مردم فلسطین سرزمین خود را ترک نخواهند کرد.

سردار رمضان‌شریف: آمادگی مردم ایران برای بازسازی غزه نشان از ایثار و از خودگذشتگی دارد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: سردار «رمضان شریف» رییس ستاد قدس و انتفاضه در نشست روز ‌دوشنبه گفت: هر چه از انقلاب اسلامی فاصله می‌گیریم جریان مبارزه با رژیم صهیونیستی قدرتمندتر می‌شود و رژیم صهیونیستی به سمت فروپاشی می‌رود.

وی با اشاره به سخنانی از امام خمینی مبنی بر اینکه نباید به رژیم صهیونیستی مهلت داده شود، گفت: مقامات و مسئولان آمریکایی امروز به صراحت به این مساله اشاره دارند که علت آسیب‌پذیر بودن اسراییل کوچک بودن سرزمین آن است و راه حل این مساله را بزرگ کردن سرزمین این رژیم می‌دانند و حتما برای تحقق این موضوع به سمت بخش‌های دیگر ‌فلسطین از جمله غزه و کرانه باختری پیش می‌روند؛ از این رو درستی نظرات امام خمینی(ره) این طور روشن می‌شود که به واقع نباید به این رژیم مهلت داد چون دست درازی‌شان فقط درباره سرزمین های اشغالی نیست بلکه به سرزمین‌های دیگر هم دست‌درازی می‌کنند.

شریف ادامه داد: دیدیم که مردم فلسطین برای حفظ سرزمین و عزت خودشان حاضر شدند هزینه دهند و ماندند و آن همه خسارات و شهید دادند و هرگز از آرمان و اهداف خود پا پس نکشیدند. الان شاهد هستیم که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها سعی دارند به بهانه بازسازی غزه مردم فلسطین را از این منطقه کوچ دهند، اما مردم فلسطین سرزمین خود را ترک نخواهند کرد.

وی‌ گفت: مصر و اردن همواره یکی از مقاصد برای کوچاندن مردم این منطقه معرفی می شدند اما اولین بار است که عربستان و عراق را هم به این کشورها اضافه کردند و طبعا سوریه را هم دست یافته شده تلقی می کنند و ممکن است برای سوریه هم فکر هایی داشته باشند.

شریف تصریح کرد: شکست صهیونیست‌ها در جنگ غزه به ما یادآوری می کند که روز قدس امسال شرایط متفاوتی دارد و در این جلسه و با حضور مسئولان مربوطه تلاش داریم به این مسائل بپردازیم.

شریف با بیان اینکه روز جهانی قدس ۸ فروردین ۱۴۰۴ است و با توجه به همزمانی آن با تعطیلات نوروز و ماه رمضان هماهنگی‌های برگزاری آن قبل از پایان سال باید انجام گیرد.

وی با اشاره به ابعاد جهانی روز قدس گفت: یک وحدت نظر در کشور وجود دارد که روز قدس سرمایه ارزشمندی است برای مقابله با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین و این موضوع در سطح جهانی هم به لطف خدا تداعی پیدا کرده است، اما به طور کلی تمرکز ستاد، هماهنگی برگزاری این مراسم در داخل کشور است.

شریف گفت: آمادگی مردم ایران برای بازسازی غزه نشان از فرهنگ بالا و ایثار و از خودگذشتگی دارد. در جریان پیجرها و آسیب‌هایی که لبنانی ها دیدند پزشکان چشم پزشک برای حضور در عرصه میدانی مداوا اعلام آمادگی کردند و این اقدامی بی نظیر بود. این پتانسیل ها قابل کتمان نیست و مردم ما در حمایت از مردم لبنان و فلسطین انگیزه دارند و در موضوع فلسطین به طریق اولی این مساله وجود دارد.

شریف هم چنین بر تولید محتوا و فعالیت در فضای مجازی در موضوع فلسطین و روز قدس تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است