کد خبر : 333956
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - 14:36
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه: در دهه ۹۰، تمام بسیجیان و پاسدار‌ها سوال می‌کردند که چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: یکی از مطالبی که دائم در دهه ۹۰ با آن مواجه بودیم و هر جا می‌رفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال می‌کردند این بود که چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟

سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه: در دهه ۹۰، تمام بسیجیان و پاسدار‌ها سوال می‌کردند که چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: جانشین فرمانده کل سپاه گفت: یکی از مطالبی که دائم در دهه ۹۰ با آن مواجه بودیم و هر جا می‌رفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال می‌کردند این بود که چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟

وی افزود: مردم ستون و اصلی اساسی در تفکر حضرت امام خمینی (ره) بودند، امام توانست دل‌های مردم را به سوی حق معطوف کند و به همین دلیل، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همین روند ادامه پیدا کرد، مردم نقشی اساسی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند.

فدوی با بیان اینکه نقش مردم در انقلاب اسلامی و قانون اساسی ما تبلور پیدا کرده است، گفت: لذا مردم می‌بایست در هر عرصه‌ای پای کار بیایند تا آن کار به سرانجام برسد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در پی اغتشاشات کردستان، بسیجیان و پاسداران برای حفاظت از امنیت کشور، انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن از اصفهان عازم کردستان شدند، این روال ادامه یافت و نقطه اوج حضور مردم را در دفاع مقدس شاهد بودیم.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: دشمن با حمایت از رژیم بعثی عراق، یک جنگ تمام‌عیار و همه‌جانبه را علیه ما آغاز کرد، اما در طول هشت سال دفاع مقدس، مردم بیش از گذشته در میدان حضور یافتند و در دفاع مقدس بود که نقش مردم تجلی پیدا کرد. خیلی از مردم پشتیبانی از جبهه‌ها و حضور در عرصه دفاع مقدس را یک تکلیف شرعی می‌دانستند، چرا که ولی خدا حضرت امام خمینی (ره) فرمان حضور در جبهه‌ها را صادر کرده بودند.

فدوی در ادامه اظهار داشت: تعداد مردمی که به‌عنوان رزمنده داوطلب و بسیجی در جنگ شرکت کرده بودند، قابل مقایسه با رزمندگان موظفی نبود، باید قدردان مردم باشیم چرا که کسی که بر اساس تکلیف کاری را انجام می‌دهد، با کسی که به خاطر شغلش آن کار را انجام می‌دهد، تفاوت دارد.

وی همچنین گفت: دفاع مقدس دردهه ۶۰ بود، ۳ دهه بعد از آن یعنی دهه ۹۰ باز روالی پیدا شد که خیلی سخت‌تر از روال دهه ۶۰ بود، چون آن زمان ما در خانه خودمان و در خرمشهر در برابر تهاجم دشمن دفاع می‌کردیم و این بدیهی‌ترین وجه ممکن است که کسی در خانه خود در برابر تهاجم دشمن دفاع کند.

وی افزود:، اما در دهه ۹۰ جنگ در داخل خانه خودمان نبود و بیش از هزار کیلومتر دورتر از خانه‌مان بود ولی، چون همان قاعده برقرار بود همان روال انجام شد یعنی باز نیرو‌های مردمی و بسیجی‌ها مبنای اساسی تامین نیرو و پشتیبانی بودند.

فدوی تصریح کرد: یکی از مطالبی که دائم در دهه ۹۰ با آن مواجه بودیم و هر جا می‌رفتیم بدون استثناء بسیجیان و پاسداران سوال می‌کردند چرا ما را به سوریه نمی‌فرستید؟ این یعنی انتقال نسلی صورت گرفت نه انقطاع نسلی، در حالی که دشمنان خیلی تلاش کردند انقطاع نسلی صورت بگیرد، اما دقیقاً عین روالی که در دهه ۶۰ برقرار شد در دهه ۹۰ هم برقرار شد.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: جنگ حق و باطل تمامی ندارد. از روز اول بوده و تا روز آخر هم هست.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است