کد خبر : 333488
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - 14:29
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شوهرم را با داروی سمی به قتل رساندم

زنی که شوهرش را مسموم کرده و به قتل رسانده بود، بعد از 10 ماه تحقیقات پلیسی دستگیر شد و به جرمش اعتراف کرد.

شوهرم را با داروی سمی به قتل رساندم

به گزارش سایت خبری مدارا: زنی که شوهرش را مسموم کرده و به قتل رسانده بود، بعد از ۱۰ ماه تحقیقات پلیسی دستگیر شد و به جرمش اعتراف کرد.

کارآگاهان پلیس آگاهی دزفول ۱۰ ماه پیش از مرگ مشکوک مردی به‌علت مصرف دارو مطلع شدند. متخصصان پزشکی قانونی نیز پس از بررسی‌های دقیق، علت فوت را مصرف داروی سمی تشخیص دادند.

کارآگاهان در بررسی‌های خود به همسر متوفی و فردی دیگر ظنین شدند و در صحنه وقوع جرم سرنخ‌هایی به‌دست آوردند که  سوء ظن نسبت به زن جوان را تقویت کرد. همسر متوفی در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اختلافات با همسرش شد و گفت شوهرش به دلایل نامعلومی خودکشی کرده است. با این حال تحقیقات ادامه یافت تا اینکه این زن بعد از ۱۰ ماه به ارتکاب قتل با استفاده از دارو‌های سمی اعتراف و اختلاف خانوادگی را انگیزه قتل همسرش اعلام کرد.

متهم پس از بازسازی صحنه جرم و تکمیل پرونده مقدماتی، تحویل مرجع قضائی و سپس روانه زندان شد.

اخبار مرتبط:
آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران
آمار عجیب از کِشت غیرقانونی تریاک در ایران

کاهش میزان کشفیات و خلوص تریاک مورد نیاز وزارت بهداشت برای تولید دارو، مسئولان را به گزینه «کِشت کنترل‌شده و بدون نَشتی» داخل کشور رسانده است اما در همین وضعیت، در برخی استان‌ها کشاورزان و سودجویان مشغول کِشت غیرقانونی مخدر هستند.

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر

بازنشستگان تامین اجتماعی در چند شهر تجمع کردند.

آتش‌سوزی در ساختمان ۱۲ طبقه تجاری خیابان جمهوری تهران / آتش‌نشانی: حادثه مصدومیت یا تلفات جانی نداشت
آتش‌سوزی در ساختمان ۱۲ طبقه تجاری خیابان جمهوری تهران / آتش‌نشانی: حادثه مصدومیت یا تلفات جانی نداشت

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از اطفای حریق در یک ساختمان تجاری ۱۲ طبقه در خیابان جمهوری خبر داد و گفت: این حادثه خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است