❮
کد خبر : 333321
انتشار : 2025/02/11 - 14:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: طرفداران مذاکره با آمریکا یا عامل دشمن هستند و یا مشاعرشان را از دست داده‌اند

سردار سالار ولایتمدار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هر وقت که ما به دشمن امتیاز دادیم یا ضعف داشتیم آنها همواره آمدن و همه ارزش‌ها را پایمال کردند و هیچ‌وقت براساس منافع ملی برای مردم ایران قدمی برنداشتند.

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: طرفداران مذاکره با آمریکا یا عامل دشمن هستند و یا مشاعرشان را از دست داده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا: سالار ولایتمدار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، درباره سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره نکردن با آمریکا گفت: بعد از صحبت‌های بسیار اساسی، کارشناسی و فنی حضرت آقا درخصوص سیاست خارجی، صحبت امثال بنده نه جایی دارد و نه باید به خودمان اجازه اظهارنظر دهیم، اما من می‌خواهم در رابطه با آنهایی که اصول اخلاقی و آداب ادب را رعایت نمی‌کنند و به خود اجازه می‌دهند بعد از این همه صراحت گفتار کارشناسی که از نظر علمی و پژوهشی محققانه است، بگویم کسی شاید خود را به نادانی بزند یا خدای ناکرده عامل دشمن و عامل غیر باشد وگرنه مطلب کاملا روشن است.

نماینده آبیک، البرز و قزوین در مجلس، اظهار کرد: ما ۴۶ سال است که با هجمه و حمله دنیای استکبار درگیریم آن هم بدون اینکه ما به آنها کاری داشته باشیم، اما آنها با ما کار دارند و ۴۶ سال است سیاست خارجی‌مان را با رعایت نظرات امامین انقلاب بر پایه عزت، حکمت، مصلحت و منافع ملی تعریف کردیم.

این نماینده مجلس می‌گوید هر وقت که ما به دشمن امتیاز دادیم یا ضعف داشتیم آنها همواره آمدن و همه ارزش‌ها را پایمال کردند و هیچ‌وقت براساس منافع ملی برای مردم ایران قدمی برنداشتند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: زمان طاغوت کاملا یک بخش ذلیلانه از حکومت آمریکا بودیم و با فشار حق و حقوق مردم ایران را از بین بردند و به غیر از این موارد چیزی در حافظه مردم وجود ندارد لذا الان که یک عده از مذاکره با آمریکا صحبت می‌کنند انسان می‌گوید اینها یا آدم دشمن هستند یا خدای نکرده مشاعرشان یک مقدار آسیب دیده وگرنه روشن است که حضرت آقا چه گفته‌اند.

ولایتمدار گفت: آن موقع که مذاکره داشتیم هرچه ما کوتاه آمدیم و خواستیم سازش کنیم آنها پرروتر و جری‌تر شدند و بیشتر در حق مردم اجحاف کردند لذا دیگر نه شرافت مردم ایران چنین چیزی را اجازه می‌دهد و نه هوشمندی و تعقل مردم ایران اجازه چنین تصمیمی را می‌دهد لذا حضرت آقا خیلی ساده و بدون هیچ پیچیدگی اعلام کردند که ما ۴۶ سال است که تجربه داریم و باید به خودمان متکی باشیم و به درون بنگریم و خودمان به خودمان کمک کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم و اگر وحدت کلمه داشته باشیم و یگانه و دلسوز باشیم و اگر به منافع ملی و مردم فکر کنیم می‌توانیم بر مشکلات فائق بیاییم و دشمن هم هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.

نماینده آبیک، البرز و قزوین در مجلس اظهار کرد: امروز ترامپ دیوانه دارد به همه جا شاخ می‌زند و به همه طرف می‌کوبد که آن هم به‌دلیل التهاب درونی کشور آمریکاست و دلیل این رفتارهای غیرعقلانی رئیس‌جمهور آمریکا موفقیت و سلامت حکومت آمریکا نیست بلکه به‌دلیل التهاب و بهم‌ریختگی است بعد یک عده می‌خواهند بروند از آن کشوری که خودش ورشکسته است امتیاز و کمک بگیرند لذا رهبر معظم انقلاب خیلی ساده و شفاف فرمودند که به شرافت مردم ایران آسیب نرسانید و عقل و هوش و درایت مردم ایران زیر سوال نبرید و منافع ملت را دچار توهم ارتباط با دشمن نکنید و دست به دست هم دهید و الان هم که ما از خیلی از قله‌ها عبور کردیم و در نهایت یک الی دو مانع در حوزه معیشت و رفاه نسبی مردم داریم که اگر همه با هم هماهنگ باشیم می‌توانیم آنها را محقق کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: آنهایی که برای مذاکره با آمریکا اظهارنظر کردن و به خودشون جرات دادند و توییت زدند و برداشت‌هایی به نفع مذاکره داشتند من آنها را یا دشمن می‌دانم یا خدای نکرده مشاعرشان آسیب دیده و غیر از این راه سومی نیست.

ولایتمدار تاکید کرد: اینها اگر شعورشان آسیب ندیده باشد و با عقل این کار را انجام دهند عامل دشمن برای دوقطبی‌سازی هستند و این بزرگترین ظلم به ملت ایران است البته ملت ایران هرگز دستمایه اینها نخواهند شد، چون اینها بارها از این کارها کردند و ۲۲ بهمن نشان می‌دهد که مردم ایران چقدر هوشیار هستند و چقدر حواسشان جمع است و ان‌شالله حسرت دوقطبی‌سازی را به گور خواهند برد.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است