کد خبر : 333253
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 11:40
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ظریف: مسئولان و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: امیدوارم مسئولین و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم تا بتوانیم با همان سیاست وفاق که آقای رئیس جمهور مطرح کرده که وفاق میان همه باشد، که حتماً قانون اساسی و رهبر انقلاب مبنای این وفاق است؛ بتوانیم بیانیه گام دوم انقلاب را پیش ببریم بدون اینکه همدیگر را به برخی از مسائل متهم کنیم.

ظریف: مسئولان و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور پیرامون تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اهتمام مسئولین به اجرای آن در سالگرد ابلاغ آن گفت: به نظر من کل مسئولین هم علاقمند به نظام هستند همچنین به انقلاب علاقه دارند و معتقد به دستورات رهبری هستند.

وی ادامه داد: امیدوارم مسئولین و مردم را تکه تکه نکنیم و آنها را قسمت قسمت نکنیم تا بتوانیم با همان سیاست وفاق که آقای رئیس جمهور مطرح کرده که وفاق میان همه باشد، که حتماً قانون اساسی و رهبر انقلاب مبنای این وفاق است؛ بتوانیم بیانیه گام دوم انقلاب را پیش ببریم بدون اینکه همدیگر را به برخی از مسائل متهم کنیم.

 

اخبار مرتبط:
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است
سردار کوثری، نماینده مجلس: ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید ورود بازرسان آژانس به سایت‌های آسیب‌دیده ممنوع است.

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم

نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی را آزمایش کرده‌اند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که می‌خواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان می‌افزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.

سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم
سفر فوری عراقچی به نیویورک به‌خاطر یک جلسه مهم

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت وزیر امور خارجه به آمریکا برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است