کد خبر : 333197
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - 09:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ: اگر تا ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه همه گروگان‌ها از غزه آزاد نشوند، درهای جهنم باز خواهد شد

دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا گفت: اگر تا ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه همه گروگان‌ها از غزه آزاد نشوند، من خواهان لغو آتش‌بس خواهم شد.

ترامپ: اگر تا ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه همه گروگان‌ها از غزه آزاد نشوند، درهای جهنم باز خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا گفت: اگر تا ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه همه گروگان‌ها از غزه آزاد نشوند، من خواهان لغو آتش‌بس خواهم شد.

مهمترین اظهارات ترانپ به شرح زیر است: 

 فکر می‌کنم که اردن پناهندگان را خواهد پذیرفت 

اگر گروگان‌ها از غزه بازگردانده نشوند، درهای جهنم باز خواهد شد

اگر اردن و مصر پناهندگان را نپذیرند، احتمالا کمک‌های خود را به آنها متوقف می‌کنم

ممکن است با نتانیاهو درباره تعیین شنبه به عنوان ضرب‌الاجل صحبت کنم 

حماس خواهد فهمید که من چه منظوری از این تهدید دارم

گروگان‌هایی را که شنبه گذشته آزاد شدند و در وضعیت سلامتی بدی به سر می‌بردند، دیدیم و نمی‌توانستیم بیشتر منتظر بمانیم

 اسرائیل تصمیم خود را خواهد گرفت، اما برای من، بعد از ظهر شنبه ساعت ۱۲ فکر می کنم که آتش بس باید پایان یابد 

 مردم در غزه می خواهند که اگر ما برای آنها مکانی مناسب فراهم کنیم، خارج شوند و من فکر می کنم که کشورهایی هستند که می توانند این کار را انجام دهند

ما نمی‌توانیم هر شنبه منتظر آزادی ۲ یا ۳ گروگان از غزه بمانیم

وضعیت در مورد آفریقای جنوبی خطرناک است و اتفاقاتی بدی در آنجا در حال رخ دادن است و ما تا زمانی که ندانیم چه اتفاقی در آنجا رخ می‌دهد، پولی به آنها پرداخت نخواهیم کرد.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»
اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت«آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردوحمله کند»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است