کد خبر : 332608
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - 20:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سامانه بارشی اصفهان را فرا می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: فعالیت سامانه بارشی از بعد از ظهر فردا پنجشنبه از مناطق غرب و جنوب استان آغاز می‌شود.

سامانه بارشی اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: این سامانه ناپایدار بارشی از اواسط پنجشنبه تا اوایل هفته آینده فعالیت خود را از غرب و جنوب استان آغاز و سپس از شمال استان گذر خواهد کرد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، از امروز تا ظهر پنجشنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد و در مناطق مرکزی غبار محلی پیش بینی می‌شود و از ساعات بعد از ظهر فردا افزایش ابر، وزش باد شدید در سطح استان و تند باد و توفان لحظه‌ای در نواحی جنوبی و غربی استان و بارش برف، به ویژه در نواحی غربی، جنوبی و بخش‌هایی از شمال استان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: احتمال کولاک برف و مه آلودگی در ارتفاعات و گردنه‌های غرب و جنوب دور از انتظار نیست.

معتمدی افزود: میانگین دمای هوا نیز از روز جمعه تا اواسط هفته آینده کاهش محسوس هشت تا ۱۲ درجه خواهد داشت.

به گفته وی، دمای هوا استان در ۲۴ ساعت آینده بین یک تا ۲ درجه سلسیوس افزایش دارد که طی این مدت بویین میاندشت با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس زیر صفر و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۰ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
ریزگرد دریاچه نمک اصفهان را تهدید می‌کند؛ توقف پروژه شهرک شیمیایی
ریزگرد دریاچه نمک اصفهان را تهدید می‌کند؛ توقف پروژه شهرک شیمیایی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: ریزگردهای دریاچه نمک چندین استان از جمله تهران و اصفهان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

هواشناسی: سامانه بارشی جدید پایان هفته اصفهان را فرا می‌گیرد
هواشناسی: سامانه بارشی جدید پایان هفته اصفهان را فرا می‌گیرد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود یک سامانه بارشی به استان از روز چهارشنبه ۸ بهمن خبرداد.

۲ میلیون هکتار دریاچه نمک به کانون گرد و غبار تبدیل شد
۲ میلیون هکتار دریاچه نمک به کانون گرد و غبار تبدیل شد

معاون امور مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۲میلیون هکتار از حوضه ۹ میلیون هکتاری دریاچه نمک به کانون بحران گرد و غبار تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است