کد خبر : 330141
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - 14:33
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: پزشکیان مایل به مذاکره با آمریکاست / بهتر است مذاکرات مستقیم انجام شود/ پزشکیان با رهبری هماهنگ است

احمد بخشایش، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: پزشکیان مایل به مذاکره با آمریکا است. معمولاً عمان به عنوان واسطه بین ایران و آمریکا عمل می‌کند، اما بهتر است مذاکرات به صورت مستقیم انجام شود.

نماینده مجلس: پزشکیان مایل به مذاکره با آمریکاست / بهتر است مذاکرات مستقیم انجام شود/ پزشکیان با رهبری هماهنگ است

به گزارش سایت خبری مدارا: همشهری نوشت: احمد بخشایش، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: پزشکیان مایل به مذاکره با آمریکا است. معمولاً عمان به عنوان واسطه بین ایران و آمریکا عمل می‌کند، اما بهتر است مذاکرات به صورت مستقیم انجام شود.

احمد بخشایش، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال شروع مذاکرات چراغ خاموش دولت با غرب اشاره کرد و گفت: از ابتدای دولت پزشکیان قرار بود که یک قرارداد بلندمدت با اروپا، مشابه قراردادهای منعقد شده با چین و روسیه، به امضا برسد. این مذاکرات و گفتگوها با اروپا از ابتدای تشکیل جمهوری اسلامی ایران وجود داشته و ما چهار مرحله گفتگو با اروپا داشتیم که به زعم اروپایی‌ها، این گفتگوها انتقادآمیز، برجامی و سازنده بوده است. و اکنون هم در دور دوم این مذاکرات در این دولت قرار داریم.

بخشایش افزود: یکی از حسن‌های آقای پزشکیان این است که کارهایی که انجام می‌دهد، با مقام معظم رهبری هماهنگ می‌کند و درباره مذاکرات نیز این اقدام را انجام داده و تا جایی که من اطلاع دارم، ایشان مایل به مذاکره با آمریکا نیز هستند. معمولاً عمان به عنوان واسطه بین ایران و آمریکا عمل می‌کند، اما بهتر است مذاکرات به صورت مستقیم انجام شود.

وی بیان داشت: برای اینکه دولت با یک کشور مذاکره کند ضرورتی برای مشورت با کمیسیون‌ها نیست، اما اگر این کار انجام شود، خوب است. آنچه مسلم است، این است که هر قراردادی که دولت با کشورهای خارجی منعقد کند، باید به تصویب مجلس برسد. اینکه می‍‌گویند باید جزئیات هر مذاکره‌ای را در اختیار کمیسیون قرار دهند بیشتر بستگی دارد که هر دولت چگونه به مجلس نگاه کند؛ برخی از دولت‌ها قراردادها را بدون مشورت می‌بندند و برخی دیگر با کمیسیون‌ها مشورت می‌کنند. کمیسیون‌ها ابزار مشورتی هستند و می‌توانند کمک کنند.

بخشایش در پایان تأکید کرد: طبق قانون اساسی، قراردادها باید به تصویب مجلس برسند. این قراردادها ابتدا در کمیسیون مربوطه بررسی می‌شوند و سپس به صحن مجلس ارائه می‌شوند. معمولاً قراردادهایی که در سطح کلان بسته می‌شوند، ایراد خاصی نمی‌خورند مگر اینکه بین دولت و مجلس مشکلاتی وجود داشته باشد.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است