کد خبر : 329632
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ - 14:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش آلمان به آزادی ناهید تقوی

وزیر خارجه آلمان روز سه شنبه نسبت به آزادی یک شهروند ایرانی، آلمانی واکنش نشان داد.

واکنش آلمان به آزادی ناهید تقوی

به گزارش سایت خبری مدارا:  وزیر امور خارجه آلمان روز سه‌شنبه از آزادی یک شهروند ایرانی- آلمانی از زندان در ایران و بازگشت به این کشور استقبال کرد. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «لحظه شادی بزرگی است که ناهید تقوی بالاخره می‌تواند دوباره در آغوش خانواده‌اش قرار گیرد.»

ناهید تقوی در مهرماه ۱۳۹۹ توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شد و به اتهاماتی نظیر «مشارکت در اداره یک گروه غیرقانونی» به ۱۰ سال و هشت ماه حبس محکوم شده بود. تقوی در نهایت با تلاش‌های دیپلماتیک به آلمان بازگشت.

چچلیا سالا؛ روزنامه نگار ایتالیایی نیز در روز‌های گذشته از ایران به ایتالیا بازگشت به نوشته وبگاه پولیتیکو؛ این روزنامه نگار ایتالیایی به دلیل «نقض قوانین اسلامی» سه هفته در ایران زندانی شد. او به دنبال آزادی و ورود به شهر رم مورد استقبال جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا، آنتونیو تاجانی وزیر امور خارجه و والدینش قرار گرفت. چچلیا سالا، در ۲۹ آذر به اتهام نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران بازداشت شد. طبق اعلام اداره‌کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفارت ایتالیا در تهران در جریان موضوع قرار گرفت و در این مدت امکان دسترسی کنسولی و تماس تلفنی او با خانواده‌اش فراهم بوده است.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار امروز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴؛ دلار در بازار آزاد چند شد؟
قیمت دلار امروز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴؛ دلار در بازار آزاد چند شد؟

بازار ارز در حالی وارد پنجمین روز مردادماه شد که قیمت دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قرار گرفته است.

فوری| احتمال تعطیلی چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ قوت گرفت
فوری| احتمال تعطیلی چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ قوت گرفت

با تحقق هدفگذاری کاهش 10 درصدی مصرف آب تهران با تعطیلی چهارشنبه، پیش بینی می شود این تصمیم برای هفته جاری نیز در دستور کار دولت قرار گیرد.

گزارشی از حادثه تروریستی زاهدان؛ مادر نوزاد بلوچ ۷ ماهه: کودکی را که خدا بعد از ۱۶ سال انتظار داد از من گرفتند
گزارشی از حادثه تروریستی زاهدان؛ مادر نوزاد بلوچ ۷ ماهه: کودکی را که خدا بعد از ۱۶ سال انتظار داد از من گرفتند

روزنامه اعتماد نوشت: ویدیویی از مادر کودک بلوچ هفت ماهه در حادثه زاهدان منتشر می‌شود که در آن می‌گوید: «کودکی را که خداوند پس از ۱۶ سال چشم‌ انتظاری به من عطا کرده بود، ترویست‌‌های کوردل در یک لحظه از من گرفتند.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است