کد خبر : 329438
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ - 14:50
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد

در حالی که قیمت بلیت پرواز به نجف در روزهای گذشته ۶ میلیون تومان بود، در آستانه میلاد امام علی علیه‌السلام قیمت این پروازها افزایش یافت.

قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد

به گزارش سایت خبری مدارا: در آستانۀ میلاد امام علی (ع) بلیت یک‌طرفۀ تهران به نجف به ۱۸ میلیون تومان رسید. مدیر دفتر زیارتی می‌گوید که «بیشتر بلیت پروازها به عتبات دست واسطه‌هاست.» این در حالی است که در جلسۀ شورای‌عالی حج پیشنهاد شد که چارتر پروازهای عتبات به سازمان حج سپرده شود.

در هفته‌های گذشته بلیت رفت‌وبرگشت عتبات ۱۲ میلیون تومان بود اما حالا بلیت یک‌طرفه حدوداً به اندازه هزینۀ سفر هوایی یک هفته‌ای به عتبات زیر نظر سازمان حج و زیارت شده است.

مشکل تأمین بلیت پرواز فقط در ایام مناسبتی نیست بلکه در ایام عادی هم برخی از شرکت‌های هواپیمایی حاضر نیستند که با شرکت‌های مجری اعزام عتبات همکاری کنند بلکه بلیت‌ها را به دلالان می‌دهند.

یکی از مدیران ایرلاینی می‌گوید که برای اینکه زودتر به پول خود برسیم «بیشتر پروازهای عتبات را به افراد چارترکننده واگذار می‌کنیم و آنها قیمت‌گذاری می‌کنند.»

در هفته‌های گذشته بلیت رفت و برگشت عتبات ۱۲ میلیون تومان بود اما حالا بلیت یک طرفه حدوداً به اندازه هزینه سفر هوایی یک هفته‌ای به عتبات زیر نظر سازمان حج و زیارت شده است.
 معاون سازمان حج مرتضی آقایی می‌گوید: «هزینه اعزام‌های ما تغییری نکرده» و زائران با قیمت ۱۸ تا ۲۵ میلیون تومان می‌توانند متناسب با نوع کاروان و استان اعزامی به زیارت بروند.با وجود این در صورتی که زائری بخواهد به صورت انفرادی امروز به زیارت برود و اخر هفته بازگردد، باید نزدیک به ۳۰ میلیون تومان فقط برای بلیت هواپیما هزینه کند.مشکل تأمین بلیت پرواز فقط در ایام مناسبتی نیست بلکه در ایام عادی هم برخی از شرکت‌های هواپیمایی حاضر نیستند که با شرکت‌های مجری اعزام عتبات همکاری کنند بلکه بلیت‌ها را به دلالان می‌دهند.

 

photo_2025-01-13_13-15-02

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است