کد خبر : 328400
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - 10:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۱۲ دستگاه استخراج رمز ارز از منزل مسکونی در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف ۱۲ دستگاه ماینر (استخراج رمز ارز) قاچاق از یک منزل مسکونی در این شهرستان خبرداد.

۱۲ دستگاه استخراج رمز ارز از منزل مسکونی در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین بساطی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا، مأموران انتظامی کلانتری ۲۳ این فرماندهی از نگهداری تعدادی دستگاه تولید ارز دیجیتال در یک منزل مطلع و بررسی موضوع را آغاز کردند.

به نوشته مهر؛ این مقام انتظامی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی و اطمینان از صحت موضوع و پس از هماهنگی با مرجع قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این منزل تعداد ۱۲ دستگاه تولید ارز دیجیتال قاچاق را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ماینر های کشف شده را ۶ میلیارد ریال برآورد کردند، اضافه کرد: در این رابطه فرد متخلف شناسایی، پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قانونی قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است